La presidenta Blanca Moreno donarà recolzament aquesta nit al projecte LIVE, que reconeix a dones que han superat el càncer i segueixen al capdavant de l’emprenedoria, i demà, diumenge, s’exposen a Sant Cugat del Vallès les bones pràctiques de l’associació i d’empreses santcugatenques per eradicar la violència masclista. El dia 17, Ade Vallès celebra a Sant Cugat el sopar de Nadal.

AVANCEM JUNTES CAP A UNA SOCIETAT IGUALITARIA

Malgrat que l’emprenedoria femenina està en auge, i que progressivament més dones ocupen llocs directius, en cada trobada constatem que manca encara representació en sectors, òrgans empresarials i jornades de les veus de les dones.

Només un 18% dels membres de consells directius en grans empreses són dones. La dada la va recordar recentment l’alcalde de Ripollet en un acte contra la violència de gènere per exemplificar els fonaments d’una societat desigual.

Amb la creació de negocis i projectes, col·laborant entre associacions iguals i teixint sinergies, entitats com ADE Vallès o Empenta Granollers, amb qui vam compartir ahir divendres sopar d’aniversari, contribuïm a fer una societat més igualitària.

PER ANOTAR-SE A L’AGENDA:

SOPAR BENEFIC LIVE

Avui dissabte, ADE Vallès participa a través de la seva presidenta Blanca Moreno al sopar i festa solidària de l’associació post-càncer de mama Live, avui comença una nova vida. L’acte té lloc a Sitges.

Aquest diumenge, l’ajuntament de Sant Cugat exposa petites mesures aplicades al món empresarial per eradicar la violència i avançar en la igualtat. La mostra reconeix l’aportació que es fa des del sector empresarial. ADE Vallès ens hem suma’t a la campanya.

ADE Vallès celebrarem el sopar de Nadal de sòcies, obert a altres dones professionals, el dia 17 de desembre, a Sant Cugat del Vallès. Un convidem a apuntar-vos al correu electrònic info@adevalles.cat.