L’Associació de Directives, Empresàries, Emprenedores i Dones Professionals del Vallès, ADE Vallès, reprèn l’activitat amb el curs monogràfic “Psicologia dels diners. La ment, la teva millor aliada”, una formació sobre finances empresarials que trenca tòpics.

El taller està dirigit a professionals, empreses i persones emprenedores, sòcies o no d’Ade Vallès, i es realitzarà el proper divendres 30 de setembre al Parc Tecnològic del Vallès. Les inscripcions ja estan obertes.

La consultora Renata Moitinho impartirà el primer monogràfic del nou exercici d'Ade Vallès

La consultora Renata Moitinho impartirà el primer monogràfic del nou exercici d’Ade Vallès

Les finances han estat considerades, tradicionalment, un camp d’homes. És aquesta una predisposició natural o bé es deu a què no s’estimula la curiositat ni existeix educació financera? Per la consultora experta en finances i negocis, Renata Moitinho, la resposta és obvia. “Hem après a relacionar-nos amb els diners a la infància a través dels rols financers, directes o indirectes, de la nostra família”, ens recorda en la presentació del monogràfic per a persones emprenedores “Psicologia dels diners. La ment la teva millor aliada”.

Amb aquesta innovadora formació, que el 30 de setembre inaugura l’activitat d’Ade Vallès per a la temporada 2016-2017, Moitinho es proposa trencar tabús sobre la relació amb els diners. Entendre la gestió financera de la pròpia companyia i aspectes com ara definir una bona política de preus o les condicions de pagament són la base per crear o mantenir un negoci rentable. La consultora planteja, amb un llenguatge assequible, plans per canviar de mentalitat i assolir la independència financera.

La formació, de caire vivencial, anirà a càrrec de la sòcia d’Ade Vallès i directora de Renata Moitinho Business&Finance (consultoria especialitzada en negocis i finances). Com a consultora experta, Moitinho ha ajudat a potenciar les finances de diverses companyies empresarials i a transformar un ampli ventall de negocis en empreses rendibles. La clau per a un camí d’èxit comença, sosté Moitinho, amb el canvi de mentalitat d’emprenedores i empresàries i en la forma amb la que ens apropem als diners.


Adeformació: Psicologia dels diners. La ment, la teva millor aliada

Monogràfic adreçat a professionals, empreses i persones emprenedores.

Lloc: Parc tecnològic del Vallès (Avinguda Parc Tecnològic, 3. Cerdanyola)

Hora: De 9.30 a 14 hores

Preu: 15 €, gratuït per a sòcies d’Ade Vallès

Inscripcions obertes a través del correu electrònic info@adevalles.cat

Aforament limitat a 25 persones.

Més informació:

Renata Moitinho, sòcia d’Ade Vallès. www.renatamoitinho.com.


 

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola) agrupa a professionals i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral. L’associació està presidida per la directora de la consultoria MIT, Blanca Moreno, i en són vicepresidentes l’empresària de Sant Cugat, Mònika Blasco (Market Development) i la directiva de Sanitas Sabadell, Eva Fontanet.