El primer networking empresarial organitzat per ADE Vallès al Trade Center de Sant Cugat, va ser un èxit rotund tant pel que a les ponències com als assistents que van voler formar part de l’acte. Esperem que aquest fet sigui només el principi d’un camí molt llarg que ens plantegem recórrer per aconseguir que les dones formin part d’un món on gaudeixin de més visibilitat empresarial i es reconeguin els seus èxits sense diferències de sexe.

El networking presidit i moderat per Blanca Moreno, sòcia-directora de la Consultoria MíT i vicepresidenta d’ADE Vallès, va tenir la sort de comptar amb professionals destacades en els seus ámbits professionals, i van duu a terme conferències molt interessants.

Ponents:
Montse Peñarroya, Directora del Institut Internacional d’Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3iSIC) i la Directora de Quadrant Alfa una empresa dedicada a la consultoría i a les inversions en Internet. El seu dia a dia discorre entre la dedicació a la docéncia, la investigació, la consultoría i la impartició de conferències en esdeveniments nacionals e internacionals. La seva ponència va ser tot un èxit “de la web 1.0 a la web 3.0”.

Silvia Forés, experta en recursos humans amb perfil generalista, especialitzada en localitzar i desenvolupar talent a les organitzacions. Experiència tant en empresa final en qualitat de directora de Recursos Humans com en el camp de la consultoría, amb una forta especialització en selecció de personal i headhunting per a companyies d’àmbit internacional. La seva ponència es va basar en ““Ull clínic o preparació? Pistes per a seleccionar els i les millors”

Estrella Montolío, es una investigadora insaciable dels aspectes més novedosos de la pragmática. Centrada en disciplines acadèmiques que incideixen en l’anàlisi científic de les interaccions comunicatives en entorns professionals. La seva capacitat per a comprendre el procés de comunicació de manera global ve donat del seu domini profund del llenguatge en tota la seva amplitut. La seva ponència va aconseguir aixecar moltes mans amb “Conversar, negociar, parlar en públic… quan l’entorn porta corbata”.

 

CONSTRUÏM EMPRESA, CONSTRUÏM SOCIETAT

https://adevalles.cat//fotos/

[masterslider id=”12″]