• La web d’ADE Vallès estrena un disseny que permet associar-se directament a l’associació de dones directives, empresàries i professionals i que s’adapta a qualsevol dispositiu.

  • El canvi a un model adaptatiu millora l’experiència de la persona usuària i afavoreix l’accés des de buscadors i xarxes socials.

Associar-se a l’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès, localitzar i consultar la seva informació és des d’aquesta setmana més fàcil que mai.

La web d’ADE Vallès ha canviat el disseny per un model adaptatiu que, entre molts altres avantatges, permet tramitar el formulari de nova sòcia i abonar en línia la quota anual. 

La nova pàgina d’ADE s’adapta de forma automàtica al dispositiu des d’on es fa la consulta, ja sigui un ordenador personal, un telèfon mòbil o una tablet. D’aquesta manera s’aconsegueix  millorar l’experiència dels internautes, amb independència del suport que utilitzin i la mida de la pantalla. Al mateix temps afavoreix que les persones que naveguen a través de buscadors i xarxes socials trobin més fàcilment la informació d’ADE o de les seves associades.

Fes-te sòcia d'ADE Vallès_Sandra Cordone Acierta Consulting

A banda d’aquestes millores, la nova versió presenta una línia més depurada i intuïtiva en la presentació dels continguts.

L’estructura de la home s’ha simplificat per reforçar tant la missió i objectius d’igualtat d’ADE Vallès com la visibilitat de les directives, empresàries i professionals del Vallès que, com a sòcies d’ADE, presenten el seu projecte professional i ofereixen serveis. 

Amb el lema Construïm empresa, construïm societat, des d’ADE Vallès s’explica que “treballem en equip per posar en valor l’emprenedoria, el lideratge i el talent femení”, es detallen de forma esquemàtica els avantatges de ser sòcia però també tot allò que les dones d’ADE aporten a l’entitat per construir, entre totes, una societat més igualitària.

Fidel al compromís de donar visibilitat al talent femení i fomentar el networking, cadascuna de les associades disposa d’un espai de presentació del seu projecte en la pestanya Les nostres sòcies. La trajectòria laboral, les idees de negoci i el projecte empresarial o professional, explicat de primera mà per dones emprenedores. En el mateix apartat, que de fet és un directori de dones directives, empresàries, i professional del Vallès obert a qualsevol persona usuària, les sòcies tenen la possibilitat de plantejar ofertes de productes o serveis.   

La pàgina compta amb un espai dedicats a les activitats organitzades des de l’Associació i un bloc d’informació.

El bloc inclourà noticies de l’entitat, les relacions amb les administracions, els convenis i la participació en fòrums i debats o les decisions més rellevants de la junta però també agruparà altres informacions d’interès relacionades amb l’economia, la igualtat i el territori del VallèsEs publicarà a més, opinió de les pròpies sòcies i altres àrees d’interès.

L’espai web ha estat redissenyat durant el confinament i just acaba d’estrenar-se. L’empresària sabadellenca i vocal de la Junta, Sandra Cordone, ha estat l’encarregada de donar-hi forma i en especial, d’adaptar-lo als nous temps.

Judit Josa.