Dins del marc de les jornades de formació que ADE Vallès ofereix a les seves sòcies i simpatitzants, us proposem el monogràfic “Linkedin per a empreses”, una formació de caire pràctic dirigida a professionals, empreses i persones emprenedores, que es realitzarà el proper divendres 20 de novembre al Parc Tecnològic del Vallès. Les inscripcions ja estan obertes.

Gemma Andreu, directora de comunicació d'Ade Vallès, impartirà el curs

Gemma Andreu, directora de comunicació d’Ade Vallès, impartirà el curs

Constantment sentim a dir que les empreses que no estan a les xarxes socials no existeixen i que les xarxes socials són una eina imprescindible per comunicar-nos i arribar als nostres clients. Per això tenim perfils a Linkedin, a Twitter o a Facebook. Ara bé, no heu pensat mai que esteu a les xarxes perquè s’hi ha d’estar, però que realment no us proporcionen tot el rendiment que voldríeu? No sentiu que tot i la vostra presència i esforços no n’obteniu tot el suc possible?

Linkedin és la xarxa amb més prestigi en el món professional i la que està experimentant un major creixement a dia d’avui. Coneixeu realment com funciona i com treure’n el màxim benefici? Si no és així, no podeu faltar a aquesta jornada.

En la sessió “Linkedin per empreses” donarem resposta a preguntes com: Quines són les funcionalitats de Linkedin? Quines són les normes i com hem d’interactuar amb la resta d’usuaris? Com exportar contactes de qualitat? Que són els grups de debat i perquè són importants? Com arribar als clients potencials? Com fidelitzar al meu públic a través de Linkedin?

La formació, de caire pràctic, anirà a càrrec de Gemma Andreu, sòcia i directora de Marketing i Comunicació de Sugeralia (empresa especialitzada en màrqueting digital per a empreses) i consultora de màrqueting per a Startups i Pimes. Andreu col.labora en programes de formació digital al CSTEC i és la directora de comunicació d’ADE Vallès.

Linkedin per a Empreses

Curs pràctic  d’Ade Vallès adreçat a professionals, empreses i persones emprenedores. Obert a tothom.

Lloc: Parc tecnològic del Vallès (Avinguda Parc Tecnològic, 3. Cerdanyola)
Hora:  De 9 a 12 hores
Preu: 10 €
Incripcions obertes a través d’ info@adevalles.cat o omplint aquest formulari

Aforament limitat a 25 persones

Us hi esperem a totes!!!

Adeformació linkedin 20-11-2