24/11 AdeFormació: Últimes places
Com planificar les xarxes socials amb només 2 hores al mes i no defallir en l’intent?

Aquest divendres, 24 de novembre, de 10 a 14 hores, aprenem a planificar les xarxes socials, dedicant només 2 hores al mes, per posicionar la nostra marca. Últimes places, inscriu-te clicant aquí

La sòcia d’Ade Vallès Sandra Cordone, especialista en màrqueting, ensenyarà a rendibilitzar els esforços a les xarxes socials. Descobreix les formes de planificar-les i les dreceres per posicionar la teva marca o projecte empresarial en una píndola formativa, gratuïta per a sòcies d’Ade Vallès, pensada per a dones directives, empresàries i professionals. ” A què mola?” pregunta,  amb la seva desimboltura habitual, Sandra Cordone. La inscripció és gratuïta per a sòcies d’Ade Vallès i té un cost de 10 euros per a persones emprenedores, simpatitzants d’Ade Vallès. La formació s’imparteix al Parc Tecnològic del Vallès de Cerdanyola.

 

28/11 AdeRecomana: programa formació XET Terrassa. Les set claus de la comunicació

La Xarxa emprenedora de Terrassa, XET, entitat amb la que col·labora Ade Vallès, ha iniciat el seu programa de cursos d’emprenedoria. El 28 de novembre, la sòcia d’Ade Vallès, Marisol de la Orden imparteix el curs Les set claus de la comunicació. Inscripcions clicant aquí

Des d’Ade Vallès recomanem el curs presentat així: 

Posem al teu abast una sessió pràctica sobre comunicació on descobriràs:
– Les eines principals que influeixen en la comunicació personal.
– De quina forma et comuniques amb les altres persones.
– Com arribar de manera més efectiva als demés.
Es parlarà de l’empatia i la comunicació no verbal i coneixeràs les 7 claus de la comunicació.

27/11 AdeRecomana: Formació Ajuntament de Cerdanyola. Emprendre en femení

dav

L’Ajuntament de Cerdanyola ofereix aquest curs adreçat a dones que vulguin iniciar algun projecte o que ja siguin empresàries o emprenedores. El taller té com a objectiu fer un recorregut per conèixer els punts forts, els valors, el talent i les actituds necessàries per emprendre i tot des d’una òptica femenina. El curs es farà en dues sessions, una primera el 27 de novembre centrada en els ingredients necessaris per emprendre. La segona jornada serà el 30 de novembre i es treballaran les emocions i la comunicació. Les dues sessions es faran de 9.30 a 13.30h a la Masia Can Serraperera.

Per tramitar les inscripcions cal dirigir- se a l’àrea de creació i consolidació d’empresa del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica presencialment, trucant al 93 594 70 50 o enviant un correu electrònic a consolidacioiempresa@ cerdanyola.cat.