Avui hem visitat les instal•lacions de TV3

On ens han ensenyat on i com es graven els programes i les series que mirem!

Estem molt agraïdes a l’equip de TV3 que ens ha atès. Ha sigut una visita més que recomanable. 🔝

Ade Vallès, l’associació que agrupa a dones directives, empresàries i professionals del Vallès, va decidir al desembre de 2018 dedicar l’exercici 2019 a la tecnologia.

L’Any de la tecnologia està a punt d’arribar al seu equador: l’entitat ha organitzat diverses visites a centres tecnològics punta com el supercomputador Marenostrum de Barcelona, o aquesta setmana, als estudis de TV3 de Sant Joan Despí.

El dia 6 de maig, empresàries i dones directives tindran l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de HP a Sant Cugat.

Tallers com  ‘Tecnologia aplicada a la cosmètica’, impartit els primers dies de mes al Parc Tecnològic del Vallès, han partit de la mateixa idea inspiradora. 

Properes activitats

Fidel al compromís de seguir donant visibilitat al talent femení i generar espais de trobada, l’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (Ade Vallès) prepara la seva trobada anual, amb la convocatòria de la Junta anual de Sòcies i Sopar d’estiu a Terrassa, al juny.  Abans, el dia 6 de maig, tindrà lloc la visita guiada a les instal·lacions de HP a Sant Cugat i el dia 30, un taller d’educació financera.  

L’associació té previst convocar abans d’estiu la segona edició dels premis AdeVallès, els primers guardons de la comarca que reconeixen la creativitat, constància i emprenedoria de dones directives, empresàries i professionals del Vallès.  Els premis es lliuraran el 29 de novembre junt amb dos guardons honorífics a la trajectòria i a la promoció de la igualtat entre homes i dones al món empresarial.

 

Qui som

Amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola), Ade Vallès va ser fundada l’any 2012 amb el triple objectiu de promoure la presència de dones als consells administratius, visibilitzar l’emprenedoria femenina generant sinergies i apoderar la dona professional a través de formació especialitzada. L’entitat organitza de forma habitual trobades i intercanvis professionals entre dones directives, empresàries i professionals així com sessions formatives obertes i actes lúdics per a les sòcies i simpatitzants de l’entitat.

En l’actualitat, l’associació supera la seixantena d’associades i la seva massa social suma més de 350 simpatitzants. Al tancament de l’exercici de 2017, Ade Vallès havia ofert més de 30 formacions i 25 networkings amb un total de més de 2.000 participants.

 

Junta directiva

L’equip directiu d’Ade Vallès, que presideix l’empresària santcugatenca Mònika Blasco, està format per empresàries, directives i professionals de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell, entre d’altres municipis del Vallès. Conchita Fernàndez de la Cruz ocupa el càrrec de vicepresidenta, Sandra Llano i Silvia Monje, el de tresorera i secretària, respectivament, i Montse Vilamitjana, Alba Delgado, Anna Catón, Anna Fernández, Sandra Cordone i Anna Balagué, en són les vocals.

 

Sandra Cordone
Comunicació ADE VALLÈS