La missió d’ADE Vallès de donar veu a empresàries, directives i professionals no té fronteres, tanmateix l’associació que agrupa a empresàries i dones professionals de les comarques del Vallès treballa en aquest objectiu des del territori.

Converses a Sant Cugat Empresarial amb Gemma Mengual i Simon Dole

Converses a Sant Cugat Empresarial amb Gemma Mengual i Simon Dole

 

L’Associació de Directives, Empresàries, Emprenedores i Dones professionals del Vallès, ADE Vallès, ha multiplicat aquest final d’any la presència de l’entitat en actes i debats d’associacions homòlogues i ha estat representada en esdeveniments de la comarca de l’àmbit empresarial amb l’objectiu d’establir sinergies i col·laboracions estables.

La presidenta de l’entitat, la sociòloga Blanca Moreno (consultoria Mitt) i les vicepresidentes Mònika Blasco (Marquet Development) i Eva Fontanet (Sanitas) van assistir el dia 19 a les Converses de Sant Cugat Empresarial. Durant la trobada es va parlar sobre Valor i talent a les empreses amb l’esportista Gemma Mengual i l’expert en Relacions Humanes, Simon Dolan.

Així mateix, Moreno, acompanyada per la vocal Ma. Angels Morral (TOT Cerdanyola) van representar ADE Vallès a la nit de Cerdanyola Empresarial, una cita obligada per a totes les persones emprenedores de la ciutat on l’entitat té la seva seu. En aquesta ocasió, la fundadora de l’empresa familiar TransMartel, dirigida per la seva filla i sòcia d’ADE Vallès, Alejandra Martel, va ser distingida pels 50 anys de trajectòria de la firma. La cita, celebrada el 3 de desembre a l’Hotel Campus, va congregar més de 300 representants de petites i mitjanes empreses, empresaris i empresàries, professionals i persones emprenedores.

Cerdanyola Empresarial, Blanca Moreno i Ma. Angels Morral amb Felip Puig

Cerdanyola Empresarial, Blanca Moreno i Ma. Angels Morral amb Felip Puig

Les dues representants d’ADE Vallès van parlar amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig que va mostrar el seu suport a les dones empresàries. ADE Vallès ha obert les inscripcions per poder assistir al sopar de Nadal, un espai de trobada de totes les empresàries, directives i dones professionals del Vallès. La cita tindrà lloc el dia 17 a l’Hotel Sant Cugat. Per participar-hi cal apuntar-se a info@adevalles.cat