10 ANYS FENT COSTAT AL TALENT FEMENÍ

Brillant gala de premis ADE VALLÈS 2022

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (ADE Vallès) va celebrar el passat 25 de novembre la seva gala anual a Sant Cugat del Vallès.

 

Les empresàries i sòcies d’ADE, Eva Fontanet Torroella i Lídia Codinachs Mir, han estat guardonades amb els premis Constància i Creativitat respectivament. La directiva Eva Blanco Catalán va rebre el Premi Honorífic de l’any i Ramon Grau i Soldevila, empresari de la Comunicació i president del grup Totmedia, va ser Premi Home amb Valors ADE.

En l’esdeveniment també es va celebrar el desè aniversari de la fundació de l’associació. Hi van ser presents les fundadores i les membres de les juntes d’aquests 10 anys, que van poder comprovar el creixement i la vitalitat del projecte.

[Completa] Reviu la IV Gala dels Premis ADE Vallès 2022 fent clic aquí.

Professionals de diversos sectors, empresariat i autoritats van tenir oportunitat de reflexionar sobre la situació de la dona en el món actual i en tots els parlaments es va fer èmfasi en la necessitat de continuar treballant per la igualtat, amb un treball conjunt d’homes i dones.

Hi va haver paraules també referides a les agressions que pateixen les dones arreu del món ja que la data coincidia amb el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. Com és habitual les institucions més properes i entitats del Vallès i més enllà, hi van ser presents. L’Alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla i la Delegada del Govern a Catalunya, M. Eugènia Gay, van fer els seus parlaments on van fer un repàs a la situació actual i van encoratjar tothom a continuar lluitant.

[Resum] IV Gala dels Premis ADE Vallès 2022 fent clic aquí.

Hi va haver també moments molt emotius, com la lectura del discurs de la Presidenta de l’entitat, Mónika Blasco Racero que va començar amb un poema de Maria Mercè Marçal. O les paraules de les guardonades i guardonat que d’una manera personal i intensa, van agrair el premi a ADE, així com el suport de les seves famílies al llarg de la seva trajectòria professional.

Un altre gran moment de la Nit va ser el de la presentació de l’Auca La dona, de l’ahir al demà, un emotiu vídeo creat per a l’ocasió on es fa un recorregut de la situació de la dona al llarg de la història. Una seleció d’imatges i una narració en off van transportar el públic a altres civilitzacions, moments històrics i esdeveniments recents que descriuen l’evolució d’una desigualtat que encara avui es manifesta en molts àmbits.

Auca La dona, de l’ahir al demà, fent clic aquí.

La vetllada va comptar també amb l’actuació del grup vocal Decibelles que va iniciar i cloure l’acte i va posar el punt musical a la celebració.

 

#adevallessuma

 

Junta ADE Vallès