El passat 25 de novembre vam celebrar a la Masia Can Ametller de Sant Cugat la Nit dels Premis ADE Vallès que es consolida com un esdeveniment de referència a la comarca. I aquest any supera totes les expectatives d’assistència tant per part d’autoritats com de públic en general.

[Completa] Reviu la IV Gala dels Premis ADE Vallès 2022 fent clic aquí.

Un escenari espectacular, un logo d’ADE Vallès de xocolata amb espelmes per bufar, discursos reivindicatius i discursos emotius, tot va contribuir a fer una nit màgica i carregada de simbolisme. Perquè complir 10 anys és tota una fita.

Hi va haver també moments molt emotius, com la lectura del discurs de la Presidenta de l’entitat, Mónika Blasco Racero que va inciar el discurs amb un poema de Maria Mercè Marçal. O les paraules de les guardonades i guardonat que d’una manera personal i intensa, van agrair el premi a ADE però també el suport de les seves famílies al llarg de la seva trajectòria professional.

La vetllada va comptar amb l’actuació del grup vocal Decibelles que va iniciar i cloure l’acte. I es va projectar un emotiu vídeo creat per a l’ocasió on es fa un recorregut de la situació de la dona al llarg de la història: La dona, de l’ahir al demà.

🏆 Premis 🏆

Les empresàries i sòcies d’ADE, Eva Fontanet Torroella i Lídia Codinachs Mir, han estat guardonades amb els premis Constància i Creativitat respectivament. La directiva Eva Blanco Catalán va rebre el Premi Honorífic de l’any i Ramon Grau i Soldevila, empresari de la Comunicació i president del grup Totmedia, va ser Premi Home amb Valors ADE.

👀 Audiència 👀

Hi van ser presents les fundadores i les membres de les juntes d’aquests 10 anys, que van poder comprovar el creixement i la vitalitat del projecte.

[Resum] IV Gala dels Premis ADE Vallès 2022 fent clic aquí.

Professionals de diversos sectors, empresariat i autoritats van tenir oportunitat de reflexionar sobre la situació de la dona en el món actual i en tots els parlaments es va fer èmfasi en la necessitat de continuar treballant per la igualtat, amb un treball conjunt d’homes i dones.

Hi va haver paraules també referides a les agressions que pateixen les dones arreu del món ja que la data coincidia amb el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Com és habitual les institucions més properes i entitats del Vallès i més enllà, hi van ser presents. L’Alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla i la Delegada del Govern a Catalunya, M. Eugènia Gay, van fer els seus parlaments on van fer un repàs a la situació actual i van encoratjar tothom a continuar lluitant.

#adevallessuma

 

Junta ADE Vallès