Montsant Aleu

El dia 14 es presenta el Club de Lideratge i Estratègia Alumni Universitat de Barcelona (Club L&E). Durant l’acte, en què es donaran a conèixer la visió i la missió del club,  es pronunciaran tres ponències que ajudaran els assistents a millorar el seu estil de lideratge. La sòcia d’Ade Vallès Montsant Aleu parlarà de la influència de la ment en les percepcions. Activitat gratuïta,  recomanada per Ade Vallès. Per participar-hi us heu d’inscriure en aquest enllaç

A banda de les tres ponencies, es realitzaran exercicis de dinàmica de grups per estimular la xarxa de contactes (networking actiu) entre les persones assistents, i es donarà la paraula a deu d’aquests persones, perquè puguin fer una micropresentació.

Una de les finalitats dels Clubs d’Alumnis de la Universitat de Barcelona -creats a petició d’alumnes i sòcis de la Universitat de Barcelona- és, precissament,  facilitar la creació de xarxes de relació professional i estimular el sentiment de pertinença a la comunitat universitària.


Presentació del Club de Lideratge i Estratègia Alumni Universitat de Barcelona

Quan:  14 de juny de 2018 – 19:30 h21:00 h

On: Recinte Can Jaumandreu Carrer del Perú, 52 Barcelona, Barcelona 08018Espanya + Mapa de Google Telèfon: 93 4020222

Preu: Gratuït


PROGRAMA

Ángel Herraiz
Presentació del Club L&E a càrrec del seu president

Montsant Aleu:
«Com la nostra ment pot influir en les nostres percepcions i accions. Ment subconscient, creences limitadores i automatismes»

Ángel Herraiz:
«Les quatre virtuts cardinals del líder des de una perspectiva de mentoria»

Quino Trejo:
«Com millorar el teu lideratge personal i professional a curt, mitjà i llarg termini a través del coaching»

Minut d’or:
escoltarem 10 assistents que vulguin fer micropresentacions

+ dinàmica d’equips per fer networking actiu