“Des que naixem tenim una Marca Personal, que és l’empremta que deixem als altres”

 

Treballar la nostra Marca Personal ens aporta beneficis en l’àmbit personal i professional. Això ho saben bé les persones per a les quals la seva imatge és fonamental: artistes i polítics entre d’altres, i també cada vegada més, els executius i emprenedors, ja que els ajuda a comunicar amb coherència i guanyar visibilitat davant els seus clients a fi de potenciar el seu projecte empresarial.

 

Des que naixem tenim una Marca Personal, que és l’empremta que deixem als altres: nadó alegre, mogut i ja de més grans, empàtic, generós, i també altres atributs com podrien ser impacient o tossut. Què podem fer doncs per descobrir la nostra Marca Personal i poder millorar-la en l’àmbit personal i professional?

 

El Coach de Carrera Professional ens acompanya en el camí d’autodescobriment i autogestió mitjançant les sessions de coaching, juntament amb tests de personalitat i d’imatge pública o Feedback 360º que ens permeten conèixer les nostres fortaleses a fi de potenciar-les i també les àrees de millora per poder treballar sobre elles, consolidant així una Marca Personal sòlida i coherent.

 

Com a sòcia d’ADE Vallès, associació que té la seva seu a Sant Cugat, segueixo les notícies a TOT Sant Cugat especialment les que fan referència als projectes empresarials dels emprenedors i executius de la ciutat i en la manera com treballen la seva Marca Personal. Creus que treballar la Marca Personal és important en la carrera professional de les persones?

 

Marta Anton
Coach de Carrera Professional

Article publicat al TOT Sant Cugat.