La nostra presidenta Mònika Blasco, ha presentat el projecte de l’Associació ADE Vallès, a l’alcaldia de Cerdanyola.

Entitat i Ajuntament col·laboraran en la difusió d’actes i formacions, entre altres projectes.

ADE Vallès i l’Ajuntament de Cerdanyola han coincidit en la importància de treballar conjuntament per promoure el talent femení i en l’apoderament de les dones en una reunió celebrada aquest matí a l’alcaldia de Cerdanyola.

La trobada de la presidenta d’ADE Vallès, Mónika Blasco i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha servit per presentar el projecte de formació i visibilització del talent femení d’Ade Vallès així com els premis que concedeix l’Associació a empresàries i emprenedores el proper dia 29 de novembre.

Durant la trobada s’han posat en comú valors compartits entre la institució i l’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals amb l’objectiu d’explorar futures col·laboracions.

A la reunió també hi han participat les empresàries i vocals d’Ade Vallès, Ana i Conchita Fernández i les regidores de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Ocupació i Feminisme i LGTBIQ+, Carme Arché i Gloria Urbano, respectivament.

L’alcalde Cordón ha confirmat l’assistència de l’Ajuntament de Cerdanyola a la gala de la segona edició dels premis ADE Vallès.

Els guardons reconeixen la contribució a una societat més igualitària des de l’àmbit empresarial, la creativitat i constància de dones empresàries del Vallès Occidental i destaquen un projecte d’emprenedoria del territori, donant suport a la seva realització.

 

2ª Edició dels premis ADE Vallès

ADE Vallès lliurarà un total de cinc guardons el dia 29 de novembre, en una gala conduïda per la periodista Xantal Llavina ( Tv3. Catalunya Ràdio. Premi 2019 a la comunicació i divulgació TIC…) i amenitzada pel grup de veus femenines Decibelles.

El lliurament tindrà lloc a la Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallès, en el transcurs d’un sopar amb inscripcions obertes: (https://www.inscribirme.com/soparentregapremisadevalles2019).

La trobada inclou una ponència a càrrec de Teresa Baró, fundadora i CEO de la consultoria especialitzada en habilitats de comunicació verbal i no verbal. En l’edició de 2018, l’acte va congregar a un centenar i mig d’agents del món econòmic, industrial, professional i comercial de tota la comarca del Vallès Occidental.

El palmarès complert de premiades 

Entre les persones premiades aquest any figuren la directiva i sòcia de Grant Thornton, Isabel Perea i el president executiu del Grup Numintec, José María Torres, nominats als premis honorífics, Ade Vallès i Home amb Valors. Les directives i empresàries vallesanes Luisa Varela (responsable d’Investigació Clínica de la multinacional farmacèutica OPKO Health) i Natalia Borovkova (fundadora i directora general de les Escoles Infantils Happy Way) han merescut el guardó a la Constància i a la Creativitat. El reconeixement a l’emprenedoria ha recaigut en Arlet Oliveras per la creació de l’aplicació PupilMe, un projecte d’orientació estudiantil per a joves.

L’Associació de dones empresàries, directives i professionals   

ADE Vallès va ser fundada l’any 2012 amb el suport dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Montcada i Reixac. En l’actualitat agrupa més d’una setantena de dones directives, empresàries i professionals i la seva massa social supera les 350 simpatitzants.

L’associació promou el lideratge femení, fent visible el talent i la presència de dones en llocs directius. Entre els seus objectius fundacionals figura el d’apoderar la dona professional i crear xarxes amb l’organització d’actes o formacions.

L’equip directiu d’Ade Vallès, que presideix l’empresària santcugatenca Mònika Blasco, està format per empresàries, directives i professionals de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell, entre altres municipis del Vallès: Anna Catón ocupa el càrrec de vicepresidenta, Sandra Llano i Silvia Monje, el de tresorera i secretaria, respectivament i Alba DelgadoSandra CordoneConchita Ana Fernández de la Cruz i Anna Balagué en són les vocals.

Judit Josa.