La Junta General Ordinària se celebrarà a Cerdanyola del Vallès, ciutat seu d’Ade Vallès, el dia 2 de juny de 2016. Durant l’acte, obligat per llei, es farà balanç de l’acció i els estats de comptes de l’associació que agrupa dones empresàries, professionals lliberals i directives de les dues comarques del Vallès.

 

La junta d'Ade Vallès al Parc Tecnològic, seu de l'entitat

La junta d’Ade Vallès al Parc Tecnològic, seu de l’entitat

Les empresàries i directives vallesanes, sòcies d’ADE Valles, tenen cita el dia 2 de juny per valorar les comptes de l’associació per al 2016 així com les accions previstes en formació, netwoorking i relacions institucionals, entre altres camps. La reunió tindrà lloc a Cerdanyola (al local Tiempo Di Vino (carrer de Sant Ramon, 117 ), a les 19 hores en primera convocatòria i a les 19.30 hores, en segona.

Com en la resta d’activitats d’Ade Vallès, la celebració de la junta comptarà amb un espai networking per tal que les sòcies i simpatitzants assistents tinguin ocasió de conèixer-se i presentar els seus respectius projectes. La segona part de l’acte serà més lúdica i de caràcter formatiu amb la xerrada de la farmacèutica Núria Novell Té deficiències la nostra dieta? Cal suplementar-la?

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola) agrupa a professionals i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral així com crear sinergies entre dones professionals. Una de les missions d’Ade Vallès és garantir la presència de directives, empresàries i professionals en taules de debat i ponències sectorials, en mitjans de comunicació especialitzats i impulsar la igualtat en els consells d’administració d’empreses.

La consultora i sociòloga de Sant Cugat, Blanca Moreno, (Consultoria Mit) presideix ADE vallès des de juny de 2015, quan es va renovar la junta. L’empresària Mònika Blasco (Market Development) i la directiva Eva Fontanet (Sanitas) en són les vicepresidents. La junta està formada per Sandra Llano (Ixo Bussines) i l’advocada Sílvia Monje (Auxia Abogados), en el càrrec de tresorera i secretaria, respectivament, i les vocals Montse Vilamitjana (Parc Tecnològic), la gerent Silvia Trabalón i l’editora Ma Angels Morral (Tot Cerdanyola)

Època d’expansió

ADE Vallès ha organitzat durant el curs 2015-2016 diverses trobades i intercanvis professionals entre dones que lideren empreses així com mitja dotzena de sessions formatives o actes lúdics per a les sòcies de l’entitat.

Entre els objectius fixats per la junta per a l’any en curs figuren el consolidar la marca i incrementar les accions estables en l’àrea d’influència de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell. Des del 2015 ADE Vallès ha millorat les avantatges per les associades, fet que s’ha traduït en un increment d’associades en una època en expansió de l’entitat.

ADE Vallès: Junta General Ordinària

Xerrada posterior oberta sobre alimentació, de la farmacèutica Núria Novell

Convocatòria a sòcies i simpatitzants d’Ade Vallès 

Xerrada posterior oberta a empresàries i emprenedores del Vallès Té deficiències la nostra dieta? Cal suplementar-la?

Lloc: Tiempo Di Vino (carrer de Sant Ramon, 117 ). Cerdanyola del Vallès. Barcelona

Quan: Dia 2 de juny. 19 hores

Preu: 18 euros (inclou pica-pica)

Inscripcions i acreditacions a d’ info@adevalles.cat