La Junta General Ordinària tindrà lloc per primera vegada a la cocapital del Vallès Occidental, el divendres 15 de juny de 2018. Durant l’acte, obligat per llei, les sòcies debatran els estats de comptes i faran balanç de la gestió i les accions de l’associació que agrupa dones empresàries, professionals lliberals i directives de les dues comarques del Vallès.

 

Les empresàries i directives vallesanes, sòcies d’ADE Vallès, tenen cita el dia 15 de juny per valorar les comptes de l’associació per al 2016 així com la gestió de la junta actual i les accions en formació, netwoorking i relacions institucionals, entre altres camps. La reunió tindrà lloc a Sabadell (al local Resto Club Tennis Sabadell -carrer de Prat de la Riba,91), a les 19 hores en primera convocatòria i a les 19.30 hores, en segona.

La Junta General ha estat convocada poc abans del sopar d’estiu de l’associació, un dels esdeveniments més esperats de l’any. Com en la resta d’activitats d’Ade Vallès, la celebració comptarà amb un espai networking per tal que les sòcies i simpatitzants assistents tinguin ocasió de conèixer-se i presentar els seus respectius projectes, i un espai de caràcter formatiu. Aquesta part de l’acte serà més lúdica que l’habitual, amb el taller de la cofundadora d’Espais by Anna Balagué i Lluïsa Espín, l’empresària i sòcia d’Ade  Lluïsa Espín, Lordre estalvia temps i espai. Endreçar larmari i tenir cura de la nostra roba.

 

Qui és Ade Vallès?

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola) agrupa a professionals i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral així com crear sinergies entre dones professionals. Una de les missions d’Ade Vallès és garantir la presència de directives, empresàries i professionals en taules de debat i ponències sectorials, en mitjans de comunicació especialitzats i impulsar la igualtat en els consells d’administració d’empreses.

Per què a Sabadell?

La Junta General es realitza per primera vegada a Sabadell, després que l’associació presentes el passat mes de febrer en aquesta ciutat la seva missió i projecte, dins dels plans d’extensió territorial 2017-2018 de la nova junta directiva. L’empresària de Sant Cugat, Mònika Blasco, (Marketdevolopment i LaOriginal) presideix ADE vallès des de juny de 2017, juntament amb la vicepresidenta Conchita De la Cruz (Cafè Bar Tropical) . Completen la junta la directiva Sandra Llano (Ixo Bussines) i l’advocada Sílvia Monje (Auxia Abogados), en el càrrec de tresorera i secretaria, respectivament, i les vocals Montse Vilamitjana (Parc Tecnològic), Alba Delgado Gutierrez (Alba Delgado-Transformación digital),   Anna Catón Jiménez (Terra Bio) i Sandra Cordone Puente (Acierta Consulting). Les dues últimes són emprenedores de Sabadell; en el transcurs de la Junta General s’oficialitzarà la seva incorporació a la Junta Directiva d’Ade Vallès.

Diversificar l’àrea d’influència

ADE Vallès va iniciar el curs 2017-2018 amb la celebració del seu cinquè aniversari i durant l’any, ha organitzat diverses trobades i intercanvis professionals entre dones que lideren empreses així com sessions formatives per a l’empresariat a Sant Cugat, Cerdanyola, Terrassa i Sabadell. Entre els actes, destaquen la presentació d’Ade als agents econòmics de Sabadell, al febrer i a Terrassa, el maig d’aquest any.

Entre els objectius fixats per la junta per a l’any en curs figura el d’incrementar les accions estables en les ciutats del Vallès, diversificant la seva àrea d’influència . Aquestes accions s’han traduït en un increment d’associades en plena expansió de l’entitat.


 

ADE Vallès: Junta General Ordinària. Convocatòria a sòcies d’Ade Vallès 

Taller posterior obert a dones directives, empresàries i professionals i Sopar dEstiu dAde Vallès.

Lordre estalvia temps i espai. Endreçar larmari i tenir cura de la nostra roba. Amb Lluïsa Espín, sòcia d’Ade i cofundadora d’Espais

Lloc: Resto Club Tennis Sabadell (carrer de Prat de la Riba, 91 ). Sabadell. Pàrking gratuït

Quan: Dia 15 de juny

Hora: Assemblea: 19 hores, en primera convocatòria i 19,30 h en segona. Taller: 20 hores. Sopar d’Estiu: 21 hores.

Preu: 20 euros sòcies d’Ade Vallès, 30 euros simpatitzants.

Inscripcions i acreditacions fins el 10 de juny