Ade Vallès renova la Junta Directiva i planteja l’expansió territorial com a objectiu prioritari del curs 2017-2018

L’empresària Mònika Blasco (LaOriginal i Market Development Azafatas) presideix una nova etapa d’Ade Valles, que ha renovat la Junta Directiva.  El nou equip directiu està format per empresàries, directives i professionals de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell, entre altres municipis: Conchita Fernàndez de la Cruz ocupa el càrrec de vicepresidenta, Sandra Llano i Silvia Monje, el de tresorera i secretaria, respectivament i Montse Vilamitjana, Alba Delgado i Anna Catón, en són les vocals. La Relacions Públiques Gemma Andreui la periodista Judit Josa completen l’equip, en l’apartat tècnic.

L’expansió pel territori i créixer, objectius de la nova junta

 Ade Vallès, amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, treballa des de fa cinc anys per incrementar la visibilitat de les dones directives, empresàries i professionals, fomentar la seva presència en taules de debat i ponències i impulsar la igualtat en els consells d’administració d’empreses. A més, organitza de forma habitual trobades i intercanvis professionals entre dones directives, empresàries i professionals així com sessions formatives obertes o actes lúdics per a les sòcies i simpatitzants de l’entitat.

Entre els objectius fixats pel curs 2017-2018, la nova junta planteja incrementar el nombre d’associades i expandir-se en el territori. Amb la renovació de la seva pàgina web i el llançament d’un directori de dones directives, empresàries i professionals, Ade Vallès també ha previst dotar de més visibilitat l’entitat amb una major presència a les xarxes socials i Internet.