“Tots tenim una àrea d’influència, tots tenim la capacitat de crear el context per tal que les coses passin. Acceptes el repte?”

 

Hem tornat de les vacances d’estiu, comença de nou el curs escolar i per molts de nosaltres també l’any. I en començar l’any és inevitable que fem balanç. I és en aquest punt que mirem amb perspectiva la nostra trajectòria professional, ens marquem els objectius i fins i tot definim l’estratègia per aconseguir-los. I des d’ADE Vallès volem que assoleixis els objectius que t’has marcat i per això et proposem que entris en acció.

 

Una de les nostres reaccions quan ens hem de posar en acció és valorar si tenim el got mig ple o mig buit. La veritat és que és absolutament igual. El què és important és el que fem amb l’aigua que hi ha dins del got. Tenim molts més recursos dels que ens pensem al nostre abast.

 

Un altre aspecte molt important és que actuem des de la consciència i no des de l’Ego. L’Ego no és només sinònim de supèrbia sinó que també ho és d’identitat. I des de l’Ego és on tenen el terreny adobat les nostres creences limitants (siguin de capacitat o de resultat) així com el sentiment de culpa que és més cultural que real. Quan actuem des de la consciència és quan podem agafar el rol de protagonista davant dels canvis a fer. Encara que no ens sentim del tot còmodes davant de la gestió del canvi sí que podem definir com ens agradaria que aquest fos i actuar de manera proactiva per aconseguir els objectius que ens hem marcat deixant fora de joc a les creences limitants.

 

Tots tenim una àrea d’influència, tots tenim la capacitat de crear el context per tal que les coses passin. Acceptes el repte?

 

Núria Correig
per Núria Correig Fundadora i CEO d’Eina b2b Consultoria

Article publicat al TOT Sant Cugat.