Les directives, empresàries i professionals associades a Ade Vallès gaudiran d’importants descomptes en formació després de negociar un acord amb el centre santcugatenc. Associa’t i gaudeix d’aquests avantatges i molt més!

Associar-se a Ade Vallès té avantatges directes. L’Associació de Dones Directives Empresàries i Professionals del Vallès (ADE Vallès) i l’Ateneu de Sant Cugat han subscrit un conveni de col·laboració perquè les directives, empresàries i professionals d’Ade Vallès puguin accedir al cursos del centre sant cugatenc a preu reduït. Conscients de la necessitat de formació permanent, l’associació de dones ha aconseguit importants descomptes en la quota trimestral de cinc dels tallers de l’Ateneu per al curs 2017-2018, entre els que destaca un curs d’Anglès per mail, un de mecanografia o un d’Excel, entre altres programes informàtics.

A més, les sòcies d’Ade Vallès gaudiran a partir d’ara del preu preferent de socis de l’Ateneu en la resta d’oferta formativa. Consulteu tots els cursos, amb inici de classes el dilluns 2 d’octubre, en aquest enllaç.

 

Els cursos i monogràfics amb preu especial exclusiu per a sòcies són:

English for e-mails – Millora la teva escriptura  99 €  (125 €) Dilluns i dimecres de 21h a 22h A partir del nivell intermediate

Monogràfic d’Instagram – 10 € (15 €) Divendres 20 d’octubre de 19.30h a 21h. Cal portar mòbil o tauleta

Photoshop – 99 € (117 €) Dimarts de 18h a 19.30h. Cal portar el portàtil amb la versió CS5 o CS6

Excel – 99 € (117 €) Dilluns de 18.30 a 20h. Cal portar el portàtil

Curs de Mecanografia (part 1) – 80 € (96 €) Dissabte de 10h a 12h – Cal portar portàtil. Primera part d’un curs de 30h que un cop finalitzat s’obté certificat acreditatiu d’hores, velocitat i precisió

 

Associa’t i gaudeix d’aquests avantatges i molt més!