El Servei de Teixit Productiu Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, ens fa arribar aquesta gran noticia que la posem a la vostra disposició.

 

Benvolgudes,

Les dones estan poc representades en la creació d’empreses innovadores. Aquest és un potencial a impulsar per part d’Europa, que necessita optimitzar tots els recursos disponibles per tal d’incrementar la competitivitat i trobar solucions als nostres reptes socials.

En aquest sentit, la Comissió Europea convoca el Premi per a Dones Innovadores 2019 (6a edició). El premi té l’objectiu de reconèixer a dones que hagin assolit l’excel·lència en el seu camp professional, així com donar visibilitat a l’emprenedoria femenina i proporcionar referents a altres dones que es plantegin emprendre com a projecte professional.

El premi es concedirà a un màxim de quatre dones innovadores (tres dones i una dona jove innovadora) que hagin creat el major impacte en l’ecosistema de la innovació, transformant les idees en nous i avançats productes i/o serveis per als beneficis i la riquesa de la ciutadania europea.

 

Els requisits per a poder participar-hi són:

  • Haver fundat (o co-fundat) una empresa innovadora abans de l’1 de gener de 2017.
  • Haver nascut després de l’1 de gener de 1984 (per a la categoria Rising Innovator Award, de dona jove innovadora).

 

El pressupost assignat és de 350.000 euros (100.000 euros per a les 3 dones triades i 50.000 per a la jove dona innovadora). La data límit per a presentar les candidatures és el 16 de gener de 2019.

Podeu trobar en aquest enllaç les bases del premi i altra informació complementària.

Esperem us sigui d’interès i molta sort!

Sandra Cordone
Vocal Junta ADE VALLÈS