“Premiar també és agrair una dedicació, un talent i moltes aportacions en benefici de tota la societat​”

 

A ADE Vallès sabem que els guardons que atorguem tenen un impacte important en el nostre entorn empresarial i social, al Vallès i a Catalunya. I la Nit dels Premis ADE Vallès és ja un referent a la comarca. Les persones que reben els premis ADE Vallès no han treballat mai pensant que se’ls homenatjaria, perquè tot el que fan és per convicció, perquè no estan mai satisfetes, perquè són incansables. I se sorprenen quan reben la notícia. Jo? I després s’emocionen perquè allò que creien invisible ha florit i serà compartit entre moltes persones. És com mudar-se un dia de festa després de treballar amb el davantal i les mànigues arremangades cada dia de l’any.

 

La Nit dels Premis ADE Vallès és aquest dia de festa on fem que brillin persones amb valors, trajectòries i aportacions extraordinàries. És una manera de reconèixer el que han aportat, de dir-ho al món i de donar valor a uns comportaments que creiem que cal fomentar.

 

Els premis a la Constància i a la Creativitat en són un exemple. I aquest any els rebran Montserrat Peñarroya, directora de Quadrant Alfa i Núria Infiesta, directora executiva i fundadora de Yasyt Robotics, respectivament. També tenim uns premis honorífics per a Josi Hernansaez, fundadora d’Agima i Wo+Men’s Progress i per Antonio Delgado, professor, secretari general i director dels Serveis Jurídics en Esade, i expresident del Circulo Ecuestre.

 

Els Premis d’ADE Vallès són un referent i cada persona premiada és un representant de milers d’altres que també treballen silenciosament, tenaçment, sense perdre la il·lusió i la confiança amb el món.

 

Teresa Baró 
Directora de Verbal No Verbal

Article publicat al TOT Sant Cugat.