Convocada la tercera edició dels guardons

L’Associació de Dones Empresàries, Directives i Professionals ADE Vallès ha convocat la tercera edició dels premis ADE Vallès per reconèixer el talent empresarial femení i ha anunciat els primers noms del palmarès: la directiva  Mercè Martí, Presidenta Executiva de la firma internacional Kreston Iberaudit i l’economista Ernesto Poveda, President Executiu d’ICSA Grupo. Ambdós rebran el premi honorífic el 26 de novembre 2021,  quan està previst celebrar la gala ADE Vallès, en reconeixement a la trajectòria i a la promoció de la igualtat en l’empresa.

La junta directiva de l’associació està immersa aquests dies en el procés de selecció de candidatures per a la resta de guardons: els premis a l’Emprenedoria, a la Creativitat i a la Constància.

En col·laboració amb consistoris de les comarques del Vallès i Barcelonès, l’associació busca projectes d’emprenedoria liderats per dones per reconèixer-los amb el premi Emprenedoria. El termini de presentació de candidatures finalitza el 30 de setembre. 👉 Tens ganes d’engegar el teu projecte? Omple el formulari:📝 https://cutt.ly/biGYpqG

En paral·lel, l’entitat ha fet una crida perquè les directives, empresàries i professionals associades a la xarxa d’ADE Vallès presentin abans del 31 de juliol  les seves candidatures per a les categories Constància i Creativitat. 👉 A través del formulari: 📝https://lnkd.in/gRK364H

La tercera edició dels premis ADE Vallès es lliuraran el 26 de novembre en el transcurs d’una gala sopar a Sant Cugat del Vallès.

En les edicions anteriors dels premis, la gala ha agrupat a més d’un centenar d’agents econòmics i polítics del Vallès Occidental.

Diverses empreses i partners patrocinen els guardons que es convoquen per donar visibilitat al lideratge i talent femení en els negocis, reconèixer les trajectòries d’una dona i un home referent en la promoció de la igualtat en l’àmbit professional i contribuir a fer realitat un projecte d’emprenedoria liderat per dones.

ADE Vallès és una entitat fundada l’any 2012 amb el triple objectiu de promoure la presència de dones als consells administratius, visibilitzar l’emprenedoria femenina generant sinergies i apoderar la dona professional a través de formació especialitzada. Amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, a Cerdanyola del Vallès, l’Associació agrupa a prop d’un centenar de dones empresàries, directives i professionals de diversos municipis del Vallès Occidental.

Judit Josa.