INFORMACIÓ SOBRE PREUS I POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS DE SERVEIS CONTRACTATS MITJANÇANT EL WEBSITE

 

Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (ADE Vallès)

NIF: G-65.764.458

Domicili social: Parc Tecnològic del Vallès, Centre d’ Empreses de Noves Tecnologies, 08290 – Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Telf. 93 504 11 10

e-mail: info@adevalles.cat

Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (ADE Vallès)  es una ADE Vallès es una Associació sense ànim de lucre inscrita al Registre de Barcelona amb Núm d’inscripció 48618.

 

  1. Formalitzación del procés d’associació

 Al nostre website vostè podrá iniciar el procés d’associació, clickant a la secció ‘Associa’t’. A continuació, podrà confirmar el procés d’inscripció, que considera el pagament de la quota de l’associació corresponent a un any natural, permetent-li modificar o rectificar els seveis i els periodes de contractació indicats. Els serveis seleccionats per la compra són consultables en tot moment, clickant a l’opció ‘Cistella’.

 Un cop vulgui confirmar la contractació, haurà de clickar al botó ‘Procedir a la compra’, i se li sol·licitarà la creació d’un compte d’usuari. A continuació, haurà d’indicar les dades identificatives de facturació, i triar el mitjà de pagament mitjançant el qual s’efectuarà el pagament de la quota. En qualsevol moment previ a la confirmació del procés de compra, vostè podrà rectificar o modificar qualsevol informació que hagi indicat en alguna de les diferents passes del procés.

Un cop confirmada la comanda, vostè rebrà en poques hores, per correu electrònic, un missatge conforme s’ha rebut la seva comanda. Un cop processada, rebrà per correu electrònic un fitxer amb la factura en format electrònic, i la confirmació de la seva inscripció a l’associació.

  

2.Preus i impostos aplicats

 Tret de que s’indiqui el contrari, els preus mostrats al website inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), en el tipus legal vigent.

 Cancel·lació de la seva pertinença a l’associació

Si posteriorment a revisar les condicions de pertinença a l’associació, vostè no les troba de la seva conformitat, vostè pot cancel·lar la seva pertinença a l’associació. Si vostè comunica la seva voluntat d’anul·lació de la seva sol·licitud de petició de ser part de l’associació durant els primers 15 dies des de la seva sol·licitud d’inscripció, l’associació li reemborsarà la quota fent servir el mitjà de pagament emprat per fer la comanda.

Si vostè comunica la seva voluntat de baixa de l’associació transcorreguts més de 15 dies des de la seva petició d’inscripció, l’associació tindrà en compte la seva decisió a l’hora de fer el càrrec de les properes quotes, però no se li reemborsarà cap part proporcional de la quota abonada.

Per dur a terme qualsevol actuació en relació a la cancel·lació de la seva pertinença a l’associació, contacti amb l’associació mitjançant el telèfon o l’adreça de correu electrònic de contacte, i l’informarem degudament sobre el procés que ha de dur a terme.