Caminada Ade Vallès, arribada al PTV

Caminada Ade Vallès, arribada al PTV

Per fer salut, per hàbits saludables, per passejar-se per l’entorn de Cerdanyola-Sant Cugat, per descobrir el Parc Tecnològic, per compartir conversa, per crear sinergies o per mostrar que els negocis i l’oci són compatibles. Aquests són alguns dels motius que han esgrimit les 10 directives, empresàries i professionals de la junta d’Ade Vallès per invitar a participar en la primera caminada lúdica de l’entitat, en la campanya de difusió que ha dut a terme Ade Vallès via Twitter.

La caminada Cerdanyola-Sant Cugat Posa’t en Forma amb Ade Vallès va celebrar-se el dissabte 20 de juny.

Primera caminada d'Ade Vallès Cerdanyola-Sant Cugat

Primera caminada d’Ade Vallès Cerdanyola-Sant Cugat

Durant les primeres hores del matí, sòcies i simpatitzants d’Ade Vallès van cobrir el camí que separa Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca de les dones professionals i subratllar la seva rellevància incipient en llocs de responsabilitat de les empreses.

Totes les participants a la caminada van rebre una camiseta verd-esperança, color corporatiu d’Ade Vallès, abans d’iniciar el camí. A la tornada es van fer una foto conjunta davant dels cinemes de Sant Cugat, i van coincidir en remarcar que havia estat una experiència per repetir.

Amb l’elecció de l’entorn de la carretera de Cerdanyola-Sant Cugat l’entitat, que agrupa dos centenars de directives, empresàries i professionals del Vallès Occidental, ha volgut reforçar també la implicació amb el territori on actua.

Durant la temporada 2015-2016 Ade Vallès té previst organitzar noves jornades lúdiques i excursions tant per afavorir el networking i la trobada fora dels entorns laborals de les participants com per donar visibilitat a la presència femenina en llocs de responsabilitat de les empreses.

Ade Vallès és una associació sense ànim de lucre, fundada el 2012, amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat de les dones directives, empresàries i professionals, fomentar la seva presència en taules de debat i ponències i impulsar la igualtat en els consells d’administració d’empreses.

L’entitat organitza de forma periòdica sessions de formació, coach i networking a més de diverses activitats lúdiques per crear sinergies entre les participants.