ALEXANDRA THOMPSON MARTÍNEZ

Soc una persona decidida, exigent, compromesa i professional.

Amb l’experiència adquirida al món del transport i la logística, treballant tant com a client com a proveïdor, vaig descobrir la gran necessitat de trobar empreses flexibles, que realment s’adaptessin a les necessitats dels clients, i que enlloc d’oferir “rutes establertes” creessin projectes a mesura pels seus clients. Empreses que tinguessin un tracte directe, personal, i que poguessin proporcionar assessorament davant de nous projectes o dubtes sobre el transport de la seva mercaderia.

D’aquí va sorgir el meu gran projecte personal i empresarial, el qual he emprés amb el convenciment de proporcionar personalització, tracte directe, assessorament y confiança: THOMPSON TRANSPORTS.

 

 

THOMPSON PERSONALIZED TRANSPORTS SLU

Thompson Transports som una empresa ubicada a Sant Cugat del Vallès amb l’objectiu principal de proporcionar serveis de transport i assessorament personalitzats. Busquem les millors solucions i creem projectes a mida per cada client, donant un servei integral, proper i eficient. Els nostres serveis, sempre basats en l’adaptació als nostres clients, es divideixen en 3 blocs principals:

  • Serveis de transport personalitzat per a nivell nacional i Europeu
  • Transport per esdeveniments
  • Consultoria de transport

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting