ANA BASTÉ LÓPEZ

La meva passió és la comunicació, especialment la comunicació audiovisual.
Soc realitzadora de vídeo i fundadora de AVsynthesis S.L. Agència d’estratègia, producció i gestió de continguts de vídeo.
Ajudo les empreses a introduir el vídeo en els seus plans de comunicació i màrqueting, a més d’oferir assessorament tècnic i creatiu en tota mena de projectes vinculats al vídeo.
També soc professora de noves tecnologies, estudiant incansable, aventurera, viatgera i mare d’una nena de 6 anys.

 

 

AVsynthesis

AVsynthesis, és una agència d’estratègia, producció i gestió de vídeo màrqueting per a empreses. Tenim una visió 360 del llenguatge audiovisual corporatiu a internet, la qual cosa ens permet oferir un servei integral de vídeo màrqueting, adaptat a les diferents plataformes on tenen presència els nostres clients.

ESTRATÈGIA:
T’ajudem a introduir el vídeo en el teu pla de comunicació i planifiquem la millor estratègia de vídeo màrqueting perquè puguis aconseguir els teus objectius.

PRODUCCIÓ:
Dissenyem la creativitat i el storytelling dels teus continguts de vídeo, basant-nos en les teves necessitats de comunicació adaptant-nos a la teva imatge, target i recursos.

GESTIÓ:
Gestionem la difusió, orgànica i pagada, dels teus vídeos a les xarxes socials i analitzem el ROI sobre la base de KPI que s’estableixin segons els objectius de comunicació i màrqueting.

A què esperes per utilitzar el vídeo a la teva comunicació? Pensa en Vídeo!

OFERTA PER A SÒCIES

AVsynthesis t’ajuda a crear la millor estratègia, produïm els teus continguts AV corporatius i els gestionem en els canals digitals que millor s’adaptin a la teva comunicació.

Fes-nos saber que ets sòcia d’ADE Vallès i rep un 10% de descompte en el teu projecte de vídeo.

 

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting