ANNA CASAMIÁN GOULD

Amb més de mig segle d’existència, mirada enrere puc veure un recorregut llarg amb moltes vivències, i endavant –encara— miro amb il·lusió i força. Puc donar molta més guerra!

Les meves especialitats són la Publicitat i el Màrqueting digital i tradicional. M’encanta la comunicació i tinc el plaer de dedicar-me a ajudar a les empreses a transmetre el seu missatge de la manera més eficaç. La meva experiència professional es reparteix entre haver treballat per empreses -familiars i grans multinacionals- i la emprenedoria. Dono les gràcies per haver experimentat diferents missions que em permeten oferir una visió àmplia als clients, amb perspectives interessants. Pimienta és la meva segona emprenedoria, en la qual porto més d’una dècada.

Entre d’altres tasques també faig de vocal d’ADE Vallès i d’ambaixadora de l’ONG “Las Historias de Sofía” i vaig ser la presidenta de l’Hort Comunitari de Mira-sol. He participat en dos projectes editorials (Biografies rellevants de les nostres emprenedores, 1ª part -2018-, Confinats -2020-).

“Cuinem” la comunicació amb el nostre estil personal i al gust del client

Pimienta Comunicación és una agència de Màrqueting i Comunicació online i offline, que dona vida a les bones idees. “Diferenciar-se és important; ser diferent i comunicar-ho bé, és vital”. Un logotip, una web, un post a les xarxes socials, un catàleg, una tanca publicitària… tot comunica i parla d’una empresa. Transmetre bé el missatge, és un art.

Pimienta neix de la mà de dues dones emprenedores, la Yasmina Rodriguez i l’Anna Casamián. Al 2007 preparaven la recepta, i al 2008 ja estava tot en marxa! Des de llavors, a la seva cuina s’elabora tot un ventall de projectes de comunicació i màrqueting amb molta personalitat, en els que la confiança i la entesa entre client i agència, són la base de la relació professional.

639 629 695

Sant Cugat del Vallès

639 629 695

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Descomptes exclusius per a sòcies d’Ade Vallès amb pressupost personalitzat.

Pimienta Comunicación ofereix un descompte a totes les sòcies d’Ade Vallès.

Necessites un logo pel teu nou projecte? Una Web? Un catàleg? Vols fer publicitat online i no saps per on començar? Penses que amb les xarxes socials o amb un bon posicionament podries ampliar el teu negoci?

Podeu demanar pressupost directament a l’Anna o bé al correu info@pimienta.biz

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2023 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting