ANNA CASAMIÁN GOULD

Les meves especialitats són el Màrqueting digital i la Comunicació efectiva, soc consultora independent.

 

La meva experiència professional es reparteix entre empreses i la emprenedoria, en la que he tingut el plaer de dedicar-me a ajudar a professionals, pimes i organismes públics a transmetre el seu missatge a la seva audiència.

 

Haver rotat posicions durant dècades, alternant fases de rol de client amb altres d’agència o proveïdor de serveis de Màrqueting i Comunicació, m’ha aportat una comprensió profunda de les necessitats a les dues àrees de l’empresa. He vist com projecte a projecte augmentava la meva capacitat d’escolta activa i millorava la velocitat de comprensió. El resultat és que he guanyat una perspectiva molt completa i interessant, que incrementa la capacitat ressolutiva.

 

Entre d’altres tasques també faig de vocal d’ADE Vallès i d’ambaixadora de l’ONG “Las Historias de Sofía” i vaig ser la presidenta de l’Hort Comunitari de Mira-sol. He participat en dos projectes editorials (Biografies rellevants de les nostres emprenedores, 1ª part -2018-, Confinats -2020-), i no seran pas els últims!

Des de Miraketing.com, la meva marca personal de caràcter proper i amable, continuo oferint suport de Màrqueting a professionals i pimes, una col·laboració pràctica des del primer minut.

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting