BETH BISTUÉ CAMPOS

Propietària de l’empresa de telemàrqueting i suport comercial argumentamarketing.

Cada feina que faig per un tercer, és com si fos meva. Sóc una persona engrescadora, m’agrada encomanar als altres la il·lusió per nous projectes, implicar-m’hi. Compromesa amb la Xarxa Emprenedora Terrassa, XET.

Gaudeixo de petits moments com un raig de sol al rostre, l’aigua freda als peus, una bona copa de vi, la companyia de la parella i dels bons amics. Gran part del temps lliure el dedico a acompanyar els meus fills en les seves activitats esportives: l’hoquei patins i el voleibol.

Dissenyem campanyes a mida per augmentar les teves vendes

Quines són les necessitats comercials de la teva empresa i a quin públic vol arribar? A argumentamarketing, especialistes en telemàrqueting i suport comercial, en tenen prou amb aquestes dades per preparar un argumentari que t’ajudi a incrementar les teves vendes i a promocionar els teus productes o serveis.

Amb un servei sempre personalitzat, dissenyen i posen en pràctica campanyes a mida per a tu i per a la teva empresa, d’acord amb les necessitats particulars de cadascú. Les campanyes de telemarketing inclouen concertació de visites per l’equip comercial, actualització de bases de dades (bbdd), presentacions de nous productes i tota una cartera de serveis pensada especialment per a la teva empresa.

Amb les campanyes a la carta de màrqueting mòbil comunica allò que necessitis de manera ràpida i directa mitjançant SMS interactiu, i comença a augmentar vendes.

OFERTA PER A SÒCIES

Comunica de manera ràpida i directa!

Promocions, avisos, nous productes o serveis, canvi d’adreça… Tot el que et calgui comunicar als teus clients de forma ràpida, directa i eficaç. Argumentamarketing t’ofereix una campanya de màrqueting mòbil fins a 250 contactes de la teva bbdd. Preparació d’una landyng page amb les imatges que facilitis i amb el contingut oportú, d’acord amb el que vulguis comunicar i enviament d’un sms personalitzat a cada contacte amb enllaç a landyng page. Lliurament dels resultats d’obertura de la campanya.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting