Carme Bonet Anglarill

Sóc lingüista, Postgrau en Creativitat i Innovació per la UPF, Postgrau en Desenvolupament del Talent per la UB, Postgrau en Pensament i Creativitat per la Ramon Llull, Curs Executiu en Aprenentatge a les Organitzacions, Acreditació en Facilitació Sistèmica, Coaching i Lideratge sistèmic, en Agile per a RH, Acreditació en Focusing (internacional, en curs), en neurociencìa i en intel·ligència emocional; coach i practitioner en PNL. Fa més de 25 anys que em dedico a la creació d’experiències d’aprenentatge i a la facilitació del desenvolupament d’habilitats, competències i actituds.

Experta en persones; audito converses; mobilitzo inquietuds, a través de la creativitat, l’escolta, la comprensió i la intel·ligència col·lectiva. Evolucionem en equilibri, des del benestar.

Sóc formadora en Rols Belbin, Bridge, Sikkhona, ACPS, Design doing, Design Thinking, Líder coach, Líder creatiu, creativitat i innovació, aplicades al treball en equip, i al lideratge.

Sóc facilitadora d’equips en reunions, en equips d’innovació, en processos de generació d’idees, en resolució de conflictes, en gestió del canvi, en transformació cultural.

El meu propòsit: multiplicar les possibilitats; l’horitzó: “no he trobat ningú de qui no puc aprendre”

cbonetanglarill@gmail.com

677974194

www.carmebonet.com

OFERTA PER A SÒCIES

Inspirar per Evolucionar

Em poso a disposició de l’Associació per oferir-me com a creadora d’experiències d’aprenentatge memorables a mida del que necessitin els vostres equips.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting