Cristina Gutiérrez Lestón

És Educadora Emocional, treballadora incansable i Activista pel Benestar Emocional. També és escriptora, investigadora en el camp de les competències emocionals, conferenciant, formadora d’empreses multinacionals, divulgadora, presidenta de la Fundació per a l’Educació i de la RIEEB (Red Internacional Educación Emocional y Bienestar), responsable del Programa de Gestió Emocional dels infants amb NF-1 de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona o del projecte d’Educació Emocional de La Masia del Barça. Ha rebut diversos reconeixements.

 

Mirada Granja S.L.

La Granja és un projecte innovador que entrena les competències emocionals de persones (dels 3 als 90 anys) en un entorn natural, amb cavalls, animals i més de 72 activitats. Amb un Mètode amb resultats demostrats científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona, treballa amb empreses multinacionals, hospitals, universitats i escoles. Disposa de grans instal·lacions a Barcelona, Madrid i Andorra, i un projecte de franquícia. La Fundació La Granja col·labora amb diverses fundacions.

cristina@lagranjatc.com

93 848 11 25

Barcelona

OFERTA PER A SÒCIES

Team Building amb cavalls

Team Building per generar equips d’alt rendiment. Millora el treball en equip, la comunicació, l’adaptabilidad, la gestió del conflicte o de les pors amb una jornada tan divertida com potent. Amb el Mètode La Granja, demostrat científicament conforme augmenta les competències emocionals (habilitats personals i socials). També fem tallers In-Company, Family Days, Conferències motivadores, RSC amb projectes de Km0 amb sentit i accions pels fills/es dels treballdors (colònies d’estiu).

Més info: https://www.lagranjaempresas.com/

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting