Cristina Jimenez Saperas

Soc Enginyera de Telecomunicacions. Sí, tinc una formació eminentment “quadriculada” que col·lisiona frontalment amb una ment plàstica i absolutament creativa. I crec que és precisament aquesta juxtaposició la que em permet gaudir tant de la meva feina.

També compto amb grans dosis d’empatia que em permeten entendre què és el que necessita cada client i, tot seguit, projectar-ho en un producte audiovisual que emocioni i, en definitiva, compleixi l’objectiu de “convertir” i/o “transmetre confiança”.

 

Taller audiovisual

Taller Audiovisual ofereix fonamentalment 3 tipus de solucions audiovisuals corporatives:

  1. Producció de vídeo corporatiu, de presentació d’empresa, de serveis/productes, de l’equip, de marca personal, de formació, etc. adaptant-los al mitjà on seran difosos. Imprescindible PYMEs.
  2. Experiències audiovisuals, per deixar als espectadors amb la boca oberta. Mapping, Vídeo amb AI, etc. Imprescindible esdeveniments.
  3. Creació de projectes multimèdia, enriquint l’audiovisual amb la interactivitat Web o Apps, etc. Imprescindible formació.

OFERTA PER A SÒCIES

Regalo la meva creativitat a les sòcies d’ADE Vallès

Ofereixo el procés creatiu sense cost a les sòcies d’ADE, per a produir el seu vídeo de marca personal, o corporatiu. És una de les partides més rellevants en una producció audiovisual i, a la vegada, el procés que més farragós se li sol fer al client.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting