CRISTINA SORIANO

Sóc dissenyadora de moda per vocació. El meu amor i passió es vincula a la creació. Això m’ha portat a viure i estudiar en diferents ciutats del món per seguir aprenent i experimentar altres facetes cratives.

Durant aquest camí he guanyat diferents premis i reconeixements en el camp de la moda.En 2018 vaig quedar finalista al Concurs Rebelpin desfilant alguns dels meus vestits de nit sostenible a la Fashion Week de Berlín.En 2018 també vaig rebre el premi ADE Vallès a l’Emprenedoria.

Amb la idea de crear moda sostenible vaig estar investigant diferents tipus de teixits.En aquesta fase vaig descobrir la pell de salmó, de la qual em vaig enamorar per les seves propietats i la possibilitat de crear productes d’ecoluxe.D’aquesta fascinació va néixer la línia de bijuteria i complements Change Drivers.

Sóm una de els empreses pioneres en bijutería de cuir de pell de salmó sostenible a nivell nacional.

Per què pell de salmó?

La pell de salmó és innovació en cuir d’alta qualitat, recuperat dels residus de la indústria alimentària i 100% lliure de crom. Eco luxe que és una perfecta alternativa a el cuir exòtic. Cada peces és artesanal i són sèries limitades. Apliquem la filosofia zero waste, aconseguint així un procés d’economia circular, respectuós amb el medi ambient.

Change of Drivers és també el desig de canvi per millorar el món. Per això, confiem en les persones que impulsen petits canvis. Som un altaveu per donar visibilitat a persones i col·lectius que, amb les seves accions, sensibilitat i talent fan de la terra un lloc millor.

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting