DOLORS PUIG SAGUES

Màster en gestió i direcció de Contact Center, Dolors Puig és gerent d’Aedea Contact Center, empresa especialitzada en serveis d’atenció al client, concertació de visites comercials, campanyes de venda telefònica, actualització de bases de dades.

Especialistes en serveis d’alt nivell de qualitat amb una clara orientació al client

Aedea és el projecte empresarial d’un grup de professionals amb més de 30 anys d’experiència en Gestió de Contact Center i CRM, amb una única missió:  Aportar negoci al client. Faciliten solucions de valor afegit que permeten a petites i grans empreses i a institucions disposar d’un contact center excepcional.

La cartera de serveis inclou des de l’externalització de l’Atenció al client i el Telemàrqueting, a optimitzar la gestió de plataformes existents o l’start up d’un nou centre d’atenció telefònica. Des de l’experiència pràctica d’haver gestionat plataformes pròpies i treballat amb grans usuaris, tant del sector públic, com privat (Banca, Assegurances, Telecomunicacions, Editorial, Electrònica, Immobiliari, Oci, Pharma, companyies de serveis públics o Serveis a Empreses, entre altres), aporten a cada client una nova perspectiva al combinar la competitivitat de les grans agències amb l’agilitat, flexibilitat i personalització de l’empresa local.

902 789 700

Sant Cugat del Vallès

902 789 700

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting