ELENA RAMÍREZ MARÍN

Em considero una persona emprenedora i constant, oberta als nous reptes i compromesa amb els meus socis i col·laboradors. Com a Responsable de l’Àrea Internacional de la firma, tinc contacte constant amb els diferents socis de la xarxa Kreston a tot el món, el que m’ha permès desenvolupar les meves habilitats comunicatives i de gestió. El meu temps d’oci m’agrada dedicar-lo als meus fills i practicar diferents esports.

El valor afegit de Kreston Iberaudit, que ens permet destacar en el sector de l’auditoria, és el servei individualitzat, la professionalitat i l’estricte compliment dels controls de qualitat. L’experiència del nostre equip, que treballa sota un control de qualitat comú, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients. Treballem per construir una relació més propera amb els clients, comprendre els seus problemes i aplicar els nostres coneixements per oferir-los solucions innovadores.

933 623 123

Barcelona

933 623 123

Barcelona

OFERTA PER A SÒCIES

KRESTON Iberaudit/ ASSESSORAMENT GRATUÏT EN LA PRIMERA VISITA

Ofereix serveis fiscals proporcionant la planificació més adequada per al compliment de les obligacions tributàries i serveis d’outsourcing oferint solucions per a l’externalització de processos interns, claus en l’organització i productivitat de les empreses. Preus exclusius per a sòcies d’ADE en Estudis de Preus de Transferència.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting