ELISABET RIUS SOLER

Dinàmica, flexible, col·laboradora i empàtica. Apassionada dels esdeveniments i del treball en equip. La meva trajectòria professional m’ha portat a desenvolupar tasques en diferents àmbits de l’empresa, però sempre relacionades amb la direcció d’equips. Tot i que fa més de 10 anys que em dedico als esdeveniments, m’he format en PNL, eina que m’ajuda en el dia a dia.

Soc mare de 3 fills i aquesta és la meva principal motivació per assolir qualsevol repte que se’m posi al davant. Gaudeixo de les petites coses, dels valors intangibles i del soroll del silenci.

Casa Fuster és la il·lusió i com el seu nom diu, la casa d’una família.

“Una família que comença a caminar pel món de l’hostaleria i la gastronomia a l’any 1989”.

Gairebé 30 anys dedicats a diferents propòsits i formats a Sabadell. Com a fruit, l’experiència i formació que ha estat transmesa a la segona generació d’aquesta família, s’entreveu amb claredat al format actual de la Casa Fuster. Els nostres objectius són clars i estan definits a aportar un valor afegit a tots els nostres clients, ja que són els únics inspiradors d’aquest projecte que es va iniciar amb Casa Fuster Original, seguit de Casa Fuster Centre i ara Casa Fuster- Masia Sant Cugat.

Casa Fuster-Masia Sant Cugat és una esplèndida Casa Pairal construïda a l’any 1800 a la localitat de Sant Cugat del Vallés. Hem redissenyat i reformat els nostres espais, salons i jardins. Mantenint-nos fidels a l’estil rústic i auster dels seus inicis, hem renovat la Casa Pairal transformant-la en un lloc més elegant, amb una decoració actual i molt acollidora on els tons clars i naturals es combinen harmoniosament amb l’arquitectura original del segle XVIII. De la mateixa manera la nostra cuina, que està dedicada, en la seva essència, als plats tradicionals catalans, ha evolucionat quedant un refinat estil i sabor mediterrani.

606 067 136

Sant Cugat del Vallès

606 067 136

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Oferim als nostres clients una gastronomia plena de plats saborosos, elaborats i creatius que pretenen no deixar indiferent a cap dels nostres comensals, sorprenent-los constantment i satisfent les seves expectatives culinàries al seure a la taula.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting