ESTHER PRATS GARCIA

Sempre m’ha agradat treballar amb i per les persones, i per això, m’he dedicat més de 20 anys a la intervenció psicosocial de col·lectius en risc d’exclusió. Aquest camí professional m’ha permès conèixer les meves fantàstiques sòcies, Anna Sànchez i Cristina Herreros. Juntes hem fet realitat el nostre negoci amb el convenciment de seguir treballant amb respecte i valor per la diferència i el talent divers. 

 

 

OBBIA Creem Valor

Som una consultoria especialitzada en Diversitat & Inclusió. Acompanyem a les empreses en tot el procés de disseny i implementació de l’estratègia de diversitat i inclusió. Els nostres serveis estan enfocats a facilitar la incorporació de persones, generant oportunitats de negoci de forma innovadora i creativa.

La nostra expertesa en diversitat i inclusió és gràcies a l’experiència en el lideratge, la formació i la gestió d’equips plurals.

OFERTA PER A SÒCIES

Aposta per la diversitat i la inclusió laboral

OBBIA ofereix, en tots els seus serveis, un descompte per a totes les sòcies d’ADE Vallès. Treballem per donar-vos solucions personalitzades, sobre diversitat i inclusió en el vostre entorn laboral, en funció de les característiques de la vostra empresa. Podeu consultar tots els serveis que teniu a la vostra disposició en aquest enllaç: https://obbia.cat/serveis.

Podeu sol·licitar el pressupost personalitzat directament a l’Esther, o bé al correu hola@obbia.cat

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting