Esther Torras

El meu bagatge professional m’ha portat a nombroses emprenedories al llarg de la meva vida, però la meva etapa actual crec que és la que em representa de la millor manera. Combina les meves dues grans passions de vida: ordenar i organitzar i ajudar a la gent a millorar la seva vida i viure en espais acollidors.

En el 2017 vaig considerar que tenia a les meves mans el binomi perfecte per crear les bases del meu nou projecte professional i vaig crear Esther Torras – Ordenológa.

Des de llavors, em dedico a ajudar a les persones, negocis, empreses o entitats que em contracten a recuperar la funcionalitat i armonia perdut en els seus espais a través de l’ordre i l’organització.

Però el meu esperit emprenedor va continuar fent de les seves i en el 2021 vaig descobrir el Home Staging. Una professió que encara sent de sectors diferents, tenen uns certs punts en comú i un d’ells és que ambdues busquen aconseguir llars on un desitgi viure.

​Vaig decidir formar-me com a Decoradora i posteriorment com Home Stager, per a acabar fundant la meva pròpia empresa, HOME DECOR STAGING.

​La meva experiència com a organitzadora professional, la meva formació en Home Staging i en decoració fan la combinació perfecta per a ajudar a aquelles persones que hagin de vendre o llogar un habitatge, a facilitar-los tot el procés fins a aconseguir transformar qualsevol espai en un lloc acollidor, que brilli amb la seva millor llum, creant una connexió emocional que inspira als possibles nous propietaris voler viure en ell.

Actualment combino ambdues professions cosa que m’ha permès que per les meves mans hagin passat molts projectes d’èxit, en els que he transformat la vida de molta gent mitjançant l’orde i l’organització dels espais com a Ordenològa. I aconseguir llars que enamorin amb el Home Staging.

esther.organizatucasa@gmail.com

646 385 057

Sant Cugat del Vallès

www.esthertorras.com

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting