EVA HITA

Inquieta i emprenedora, es basa en la filosofia del (C+H) x A. Ha dedicat la seva vida al treball, gaudint dels projectes socials i esportius dels quals ha format part, tant en l’àmbit nacional com internacional, treballant per Fundacions, empreses privades i empresa pròpia. Els seus fonaments parteixen del màrqueting i això l’ha ajudat a poder adaptar-se a noves propostes laborals que no ha desaprofitat pel gran valor d’aprendre i obtenir noves experiències.

Meticulosa, prudent i observadora, gaudeix compartint vivències acompanyades d’un bon cafè i li agrada entendre tot el que escapa dels cànons estàndards, sempre fidel a les seves conviccions, tot i que a vegades se les qüestiona per poder avançar.
En la recerca de nous reptes i buscant el “océano azul” s’ha atrevit a desafiar un sector ple de tabús per oferir una nova perspectiva sobre la importància i els beneficis del plaer en el creixement personal de les dones, creant Diletto.

 

DILETTO.

 

Diletto és un projecte de dones dirigit a dones inquietes i en constant evolució. Ofereixen productes selectes que permeten experimentar benestar i plaer sexual per enriquir i desenvolupar el creixament personal.

“La dona Diletto és un dóna en la recerca de noves experiències i sensacions íntimes i vitals”

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting