Eva Vila-Massanas

Llicenciada en econòmiques per la Universitat de Barcelona i DePauw. Més de vint-i-cinc anys d’experiència en corporacions multinacionals. Vaig començar la meva carrera com a broker a Wall Street. Continuant a màrqueting a Coca-Cola Alamània. I després dirigint IRI una consultora americana de big data al nostre país. I actualment empresària, soc Cofundadora de WeEQUAL i de Juno House i patrona de la Fundació ARED. Soc una persona hiperactiva, comunicadora, social i resilient.

WeEQUAL

WeEQUAL és una consultora estratègica que ajuda a les organitzacions a créixer gràcies a implementar una cultura que promou la diversitat de la seva plantilla. Entre els nostres serveis s’hi troba la creació de plans de diversitat, plans d’igualtat, auditories retributives, formacions de comunicació inclusiva, corresponsabilitat, síndrome de la impostora entre altres. Expertes en la revisió de processos amb perspectiva de diversitat/gènere i creació de manuals i guies. Creadores de la primera certificació en Diversitat i Inclusió d’Europa.

eva@weequal.eu

630 887 724

OFERTA PER A SÒCIES

Descomptes en els nostres serveis per a les sòcies d´ADE.

Us vull oferir descomptes en tots els nostres serveis, que estant dirigits a aconseguir entorns laborals i empreses més diverses i inclusives. Perquè serà juntes que assolirem un món més divers i igualitari.

Tant si has de crear el teu pla d’igualtat, o el de diversitat, crear una guia, organitzar un esdeveniment sobre diversitat, equitat o inclusió per la teva empresa o estàs buscant posar-te al dia amb les millors pràctiques empresarials en aquesta àrea, em pots contactar.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting