IONA TERESA RIERA MIQUEL

Lleialtat, coratge, responsabilitat, vitalitat, flexibilitat i honestedat són el meu segell personal.

M’agrada el canvi, la tecnologia, l’evolució i la feina ben feta, i sempre he mantingut una gran capacitat d’adaptació positiva al canvi en entorns de treball accelerat. Les incidències en una empresa existeixen, però sempre tot té un ordre, fins i tot dins del caos, per això m’apassionen els processos empresarials perquè crec fermament que el desordre no és més que decisions posposades i que una bona gestió és la base de totes les coses.

I mai l’ordre està renyit amb la creativitat, perquè fer les coses de la millor manera exigeix trobar
solucions creatives a problemes existents. La creativitat va de la mà dels processos, de l’estratègia i de la prosperitat econòmica i financera de l’empresa.

 

GFW Group Kaizen Barcelona

A GFW Group Kaizen Barcelona t’ajudem a modelar o redissenyar els teus processos i operacions per millorar la teva productivitat i adaptar-los a les necessitats del mercat.

L’optimització de processos t’ajuda a millorar l’eficiència, augmentar la rendibilitat i potenciar el talent humà en qualsevol tipus d’empresa. Analitzar i detectar costos innecessaris o activitats que no agreguen valor és crucial per fer del teu negoci un jugador competitiu en un entorn actual canviant i incert. Perquè a mesura que una organització creix agregarà més subprocessos o tal vegada processos centrals addicionals com gestió de proveïdors, estratègia o legal i compliment.

Amb els nostres serveis transversals introduïm més d’un valor afegit.

hola@gfwgroup.com

931170654 / 673175721

Barcelona

OFERTA PER A SÒCIES

MAXIMITZEM LA RENTABILITAT MITJANÇANT L’OPTIMITZACIÓ DE LA GESTIÓ PER PROCESSOS DE LA TEVA EMPRESA.

Ens trobem davant d’un nou context macroeconòmic que es va iniciar just als inicis del 2020. Per
això, les empreses han de modelar un nou canvi estratègic i de model de negoci que s’ha traduït, i continua traduint-se, en nous desafiaments i prioritats. Els directius i directives de les empreses, ara, s’enfronten amb desafiaments específics i concrets: des de la planificació i el suport de l’acceleració digital fins a la integració més estratègica amb la resta del negoci i del seu dia a dia. I, malgrat els desafiaments, existeix una gran oportunitat significativa per transformar les operacions i els models de negoci des de zero, la qual cosa permet a l’organització respondre a futures interrupcions de manera ràpida i estratègica. Un dels pilars que ajuda a facilitar les claus per al negoci digital i en un entorn empresarial incert i complex que canvia ràpidament és l’Arquitectura Empresarial.

L’optimització de processos t’ajuda a millorar l’eficiència, augmentar la rendibilitat i potenciar el talent humà en qualsevol tipus d’empresa, independentment del sector al qual pertanyi i sempre maximitzant les ràtios financeres. També, analitzar i detectar costos innecessaris o activitats que no agreguen valor és crucial per fer del teu negoci un jugador competitiu en un entorn actualcanviant i incert. Amb el nostre servei no volem reinventar una empresa sinó ajudar a identificar possibles millores i aplicar noves tecnologies per donar solucions concretes, específiques ipersonalitzades a empreses grans i petites.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting