IONA TERESA RIERA MIQUEL

Experiència de 25 anys en empreses nacionals i internacionals en sector tecnològic, consultores, institucions europees i sector audiovisual.

Màster Universitari en Direcció de Processos Estratègic per la Universitat Internacional de La Rioja, Postgrau en Comptabilitat Financera per la Universitat Pompeu Fabra, Postgrau en Gestió i Organització de Congressos, Reunions i Convencions per l’Escola Superior de Protocol i Relacions Internacionals, Especialització en la resolució de problemes complexos – Anàlisi de la complexitat per la Universitat Macquarie – Sídney, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, Especialització Professional i Tècnica en Comerç Internacional i Responsable de la Gestió Administrativa i Operativa. La resolució d’incidències empresarials sempre ha estat la meva màxima de treball, així com una alta productivitat i la capacitat d’avançar-me a les situacions. No és màgia, ¡és ordre!, perquè com es diu: “un bon sistema escurça el camí cap a la meta”.

Vivint i treballant a Londres i França em va permetre adquirir una àmplia experiència treballant amb equips globals i multiculturals, ser flexible i obrir en amplitud de mires en relacionar-me amb persones de diferents cultures i de diferents països.

Lleialtat, coratge, responsabilitat, vitalitat, flexibilitat i honestedat són el meu segell personal.

M’agrada el canvi, la tecnologia, l’evolució i la feina ben feta, i sempre he mantingut una gran capacitat d’adaptació positiva al canvi en entorns de treball accelerat. Les incidències en una empresa existeixen, però sempre tot té un ordre, fins i tot dins del caos, per això m’apassionen els processos empresarials perquè crec fermament que el desordre no és més que decisions posposades i que una bona gestió és la base de totes les coses.

I mai l’ordre està renyit amb la creativitat, perquè fer les coses de la millor manera exigeix trobar solucions creatives a problemes existents. La creativitat va de la mà dels processos, de l’ estratègia i de la prosperitat econòmica i financera de l’ empresa.

GFW BUSINESS PROCESS GROUP

A GFW Business Process Group, en realitzar els projectes de consultoria en gestió empresarial per a la millora de l’ eficiència operativa i dels processos de l’ empresa integrem tres pilars base: l’ optimització dels processos i operacions de l’ empresa, l’ impacte financer en el compte de resultats i la gestió del canvi i del talent humà.

Som únics a aportar al capital humà tot el seu valor, ja que enfocem els processos des d’una mirada més humanista.
Creiem que és clau acompanyar les persones en el procés d’adaptació al canvi perquè sigui assimilat el més ràpid possible perquè el benestar i la qualitat de les relacions en un sistema impacten directament en la productivitat i el rendiment.
Un altre valor és la de maximitzar els KPIs i la gestió de les finances inherents en cadascun dels processos, operacions i tasques.
Els nostres serveis clau basats en les nostres aliances estratègiques amb empreses multinacionals líders en programari de gestió de processos permeten integrar tots els inputs necessaris per generar informes simples que ajuden a resoldre problemes complexos i per a la presa de decisions empresarials més eficientment.

Treballem sempre d’acord amb els nostres valors corporatius: qualitat, compromís, integritat, motivació, adaptabilitat, escolta, i mantenint la nostra missió: la d’oferir als nostres clients un servei de qualitat i superar dia a dia les seves expectatives, perquè pensem a llarg termini, i per tant, tenim èxit si els nostres clients tenen èxit amb els nostres projectes.

hola@gfwgroup.com

931170654 / 673175721

Barcelona

OFERTA PER A SÒCIES

MAXIMITZEM LA RENTABILITAT MITJANÇANT L’OPTIMITZACIÓ DE LA GESTIÓ PER PROCESSOS DE LA TEVA EMPRESA.

Ens trobem davant d’un nou context macroeconòmic que es va iniciar just als inicis del 2020. Per això, les empreses han de modelar un nou canvi estratègic i de model de negoci que s’ ha traduït, i continua traduint-se, en nous desafiaments i prioritats. Els directius i directives de les empreses, ara, s’enfronten amb desafiaments específics i concrets: des de la planificació i el suport de l’acceleració digital fins a la integració més estratègica amb la resta del negoci i del seu dia a dia. I, malgrat els desafiaments, existeix una gran oportunitat significativa per transformar les operacions i els models de negoci des de zero, la qual cosa permet a l’organització respondre a futures interrupcions de manera ràpida i estratègica. Un dels pilars que ajuda a facilitar les claus per al negoci digital i en un entorn empresarial incert i complex que canvia ràpidament és l’Arquitectura Empresarial.

L’optimització de processos t’ajuda a millorar l’eficiència, augmentar la rendibilitat i potenciar el talent humà en qualsevol tipus d’empresa, independentment del sector al qual pertanyi i sempre maximitzant les ràtios financeres. També, analitzar i detectar costos innecessaris o activitats que no agreguen valor és crucial per fer del teu negoci un jugador competitiu en un entorn actual canviant i incert.

Amb el nostre servei no volem reinventar una empresa sinó ajudar a identificar possibles millores i aplicar noves tecnologies per donar solucions concretes, específiques i personalitzades a empreses grans i petites.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2023 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting