JUDITH PÉREZ MUÑOZ

Inspiro i animo a les dones a estimar-se a elles mateixes i a fer grans coses. Llicenciada en Economia i apassionada de la cosmètica, ser consultora independent de la firma de bellesa Mary Kay Ash m’ha donat l’oportunitat de conjugar la meva passió i la meva voluntat de servei.

Com a consultora de bellesa ajudo a moltes dones a sentir-se més guapes, guanyant així confiança en elles mateixes. He constituït el meu propi negoci després de formar-me en assessoria de bellesa professional.

Tinc el privilegi, a més, de col·laborar amb la Fundación Stanpa. Impartir des del voluntariat els seus tallers de cura de la pell per a pacients oncològics, del programa Ponte guapa, te sentiràs major, a l’hospital de Terrassa, em fa sentir en plenitud.

“Tracta als altres com t’agradaria que et tractessin a tu”.

Amb aquesta consigna Mary Kay Ash va començar el seu negoci fa més de 50 anys a Dallas, USA, amb l’objectiu d’inspirar i donar oportunitats a les dones. Considerada una de les millor companyies on pot treballar una dona (segons Great Place to Work®), Mary Kay ha ajudat a infinitat de dones a aconseguir uns ingressos extra, una major confiança en si mateixes i a mostrar la seva pròpia i única bellesa. Avui en dia, Mary Kay és una de les 5 millors marques de cosmètica, present en més de 35 mercats internacionals.

Com a consultora de bellesa independent, contribueixo a continuar aquest llegat: inspirar i animar a les dones a estimar-se i a fer grans coses.

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting