Laia Martí Alomà

M’apassiona el mon de l’empresa i el poder de transformació de les persones, com gaudeixo ajudant-les a obtenir el màxim en l’àmbit personal i professional i és per això que em dedico a activar el talent i la satisfacció a les empreses i també a acompanyar a persones perquè es transformin i assoleixin el seu màxim vital. La vida molt aviat em va posar grans reptes; per què hi han persones amb vides saludables, amor i èxit i altres no? D’aquesta gran recerca n’he fet la meva passió i professió.

La vida aviat em plantejava grans reptes; per què tenim persones amb salut, amor i èxit professional i altres no?

Soc una inconformista nata i crec que tothom mereix tenir una vida plena i exitosa. Conec el poder de transformació de les persones i gaudeixo veient com assoleixen un ple lideratge emocional, vital i professional i és per això que també m’apassiona el mon de l’empresa, activar el rendiment i la satisfacció dels seus professionals i aconseguir l’òptim equilibri entre empresaris i treballadors.

LAIA MARTI ALOMÀ, SERVEIS D’ASSESSORIA D’EMPRESES

COACH PERSONAL I EXECUTIU. CONSULTORA ORGANITZACIONAL I DE RENDIMENT. INTERIM MANAGER EQUIPS COMERCIALS.

Ofereixo processos de coaching amb la metodologia de la neuroprogramació pel desenvolupament integral de líders i persones.

A nivell organitzacional ofereixo a les empreses solucions dirigides a activar el talent, el compromís i la satisfacció del seus professionals així com programes per activar el seu rendiment i l’alineament amb l’empresa.

Processos de coaching i mentoring per directius així com també la direcció d’equips comercials i programes per equips de ventes, postventa i d’atenció al client per la millora de kpi’s.

OFERTA PER A SÒCIES

Coaching personal per particulars que desitgen millorar aspectes personals i professionals així com el seu benestar.

Coaching empresarial per empreses i directius que necessiten resoldre aspectes d’estratègia, lideratge, organització i management així com el seu benestar.

30% descompte pack 6 sessions

Coaching personal 100 euros/hora – Pack descompte 6 sessions 420 euros
Coaching empresarial 150 euros/hora- Pack descompte 6 sessions 630 euros

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting