Laia Tardós Roda

Empresària, comunicadora i actualment editora del diari digital i en paper BellaterraDiari.cat. Sóc fundadora de l’agència de comunicació Coreografia.cat i m’apassionen els camps de l’educació i l’art. Sóc graduada en Comunicació Audiovisual (UAB) i Màster en Arts Visuals i Educació (UB). Les relacions entre les persones, la salut, l’educació i la lectura em semblen de les coses més importants a cuidar.

Actualment col·laboro amb l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) que engloba més de 530 mitjans de comunicació proximitat de tots els territoris de parla catalana. Planifico campanyes de proximitat a la premsa digital i en paper (anuncis, publireportatges, displays, branded content, patrocinis…) en aquests mitjans generalistes, territorials o temàtics. Tots ells estan situats a les àrees de Catalunya, Comunitat Valenciana, Andorra, Illes Balears i Catalunya del Nord. Segur que serà interessant conèixer-nos!

Coreografia.cat / BellaterraDiari

Coreografia.cat és una empresa de serveis comunicatius. T’oferim el millor assessorament i t’indiquem tots els moviments que has de fer per tal que la teva empresa tingui una bona coreografia comunicativa. Plans de comunicació, estratègies de màrqueting, creació de contingut qualitatiu o producció de tot tipus de material audiovisual, editorial o gràfic per aconseguir les teves metes.

laia@coreografia.cat

600 253 368

Bellaterra

OFERTA PER A SÒCIES

Anuncia la teva empresa a BellaterraDiari! 

Anuncia la teva empresa a BellaterraDiari i obté ara un 20% de descompte en tots els preus d’anuncis i publireportatges. Garanteix la teva presència i entra cada dia a tots els telèfons dels habitants de Bellaterra, a més d’assegurar l’èxit de la teva acció amb l’edició en paper que es reparteix cada mes, bústia a bústia, a totes les cases de Bellaterra. Fes-te veure i posiciona’t perquè la bossa de 3.000 habitants amb un poder adquisitiu mitjà-alt que suposa el barri, arribi a tu. I recorda, els bellaterrencs es desplacen per les poblacions veïnes buscant els millors productes i serveis!

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting