Laura Fernández de Sevilla Estrach

Soc advocada especialitzada en l’àmbit civil i litigació. M’apassiona la meva feina, on cada dia es diferent i sempre amb nous reptes a superar.

Desconnecto amb els meus fills, parella i amics i pintar aquarel·les i el mon de l’Art m’ajuda a trobar l’equilibri. Saber escoltar, reflexionar i acompanyar als clients són els punts essencials en la meva feina, i rodejar-me d’un bon equip de companys resulta imprescindible en el meu dia a dia.

 

VERSATIL LEGAL AND BUSINESS SOLUTIONS

Versatil és un despatx professional diferent, ¿per què? El dret no és igual per a ningú i l’important és conèixer personalment al client, les seves necessitats, preocupacions per oferir el millor servei. Les empreses no són objectes, són persones, i com ells diuen, han de ‘fer el vestit a mida’. Volen tenir una relació propera, constant i directa amb el client. El seu objectiu no és resoldre el problema sinó assessorar abans que arribi el problema.

936 243 930

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Els tràmits legals i de gestió recurrent del negoci són fragosos, avorrits i desconeguts, però nosaltres et podem ajudar a deixar endarrere les teves preocupacions.

Tenim un equip 365º que et pot ajudar en totes les teves necessitats legals i de gestió empresarial (mercantil, laboral, fiscal, civil). Volem que et focalitzis en fer créixer la teva empresa no en la gestió d’aquesta.

Oferim a les sòcies la primera reunió d’assessorament gratuït, així com preus especials per la gestió i assessorament empresarial i particular.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting