LUISA GERMAN FOZ

Dona, mare, filla, germana, amiga i companya. Lluitadora optimista, amb la creença que juntes, podem aconseguir reptes i evolucionar de manera determinant cap a un món més equitatiu.

Fan del Networking. Formadora, mentora i voluntària digital.
Amb 20 anys d’experiència en la direcció i lideratge d’equips orientats a la maximització de resultats a través de l’execució de plans d’acció comercial. Sector serveis.

Amant de qualsevol activitat esportiva a l’aire lliure.

 

 

MGC MÚTUA

Som una entitat asseguradora sense afany de lucre que reinvertim els beneficis en la Mútua mateixa per millorar les cobertures i els serveis que oferim als mutualistes, únics propietaris de l’entitat. Segons les darreres enquestes publicades pels Col·legis de Metges de Barcelona i de Girona, MGC Mútua és l’entitat de caràcter mutualista més ben valorada pels metges. Així mateix, la Mútua és considerada la millor asseguradora de salut d’Espanya, segons l’enquesta de l’OCU realitzada el 2019 i el 2020.

OFERTA PER A SÒCIES

Contracta la millor assegurança de salut, segons metges i clients

MGC Mútua és una asseguradora especialitzada en el ram de salut que, a més, ofereix assegurances d’empresa, de vida i de decés, entre d’altres, sempre donant prioritat a la qualitat de l’atenció i del servei que ofereix. És per això que ha estat reconeguda com a la millor asseguradora de caràcter mutualista en els darrers rànquings publicats pel Col·legi de Metges de Barcelona, de Girona i també en les enquestes fetes per l’OCU el 2019 i el 2020.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting