MARIA FRAILE

Especialitzada en direcció estratègica de negoci i responsabilitat social corporativa, em considero una dona lluitadora, passional i compromesa amb cada projecte en el que participo.

Una de les claus de l’èxit empresarial és el retorn social, un factor fonamental i necessari que acompanya al rèdit econòmic. Això vol dir fer balanç i incloure polítiques en el model de gestió enfocades cap a la sostenibilitat, la inclusió i el benestar de l’equip.

En la meva vida personal, gaudeixo de les estones amb la família i els amics, i sóc una apassionada de la dansa clàssica i la música en totes les seves vessants. 

 

 

Solideo Renovables

Enginyeria i consultoria d’energies renovables especialitzada en Autoconsum fotovoltaic i Eficiència energètica. Oferim solucions integrals per particulars, comunitats de propietaris i empreses en projectes fotovoltaics, sistemes d’aerotèrmia i carregadors de vehicles elèctrics.

Apostem per la qualitat, la proximitat, la innovació i la transparència. Estem certificats amb el Segell de Qualitat d’empresa instal·ladora per la Unió Nacional Espanyola de Fotovoltaica (UNEF).

661 345 517

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

BENVINGUDA A L’AUTOCONSUM!
Com a sòcia d’ADE Vallès tindràs un descompte del 10% en el teu projecte fotovoltaic, carregador o aerotermia per a casa teva i un 5% per la teva empresa.

Genera la teva pròpia electricitat, redueix la despesa energètica i rendibilitza, des d’un primer moment, la inversió amb la instal·lació de plaques solars. Suma’t a l’autoconsum a casa, a la teva comunitat de veïns, al teu al negoci o industria. Contribueix a fer un món més sostenible amb projectes d’energies renovables a l’abast de les teves mans.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting