Maria Vancells Casanovas

Els qui em coneixen saben que soc una persona dinàmica i optimista, amb ganes de sumar sempre en tot el que faig. M’agrada la meva feina i m’agrada sentir que puc ajudar els meus clients a millorar la seva comunicació, però sobretot, m’agraden els reptes!

Amiaire Bcn neix de la necessitat de fer les coses com a mi m’agraden, amb proximitat i honestedat, aportant energia positiva i realisme a parts iguals a tots els projectes que faig. El mercat està ple d’empreses que ofereixen el mateix que nosaltres, però no totes són nosaltres. Així, podem dir que amb tots els anys que fa que Amiaire existeix, comptem amb clients que s’han quedat amb nosaltres des del principi, i clients que arriben perquè algú els hi ha recomanat treballar amb nosaltres.

AMIAIRE BCN

Amiaire Bcn és una agència de comunicació especialitzada en disseny gràfic, disseny web, gestió de xarxes socials i formació.

Ajudem autònoms, emprenedors i pimes a gestionar la seva comunicació.
Oferim també formació adaptada a les necessitats dels alumnes. Formem en temes 2.0, com disseny web, instagram, newsletters, etc… i també en comunicació, per ajudar als i les professionals a comunicar-se millor.

Ens apassiona el que fem, tenim molts anys d’experiència i hem treballat en tota mena de sectors. Ens adaptem a les noves tecnologies, evolucionem amb el mercat i ens esforcem per oferir als nostres clients professionalitat i proximitat.

Fem per a cada projecte un pressupost únic, i ens adaptem a les necessitats i les característiques dels nostres clients, oferint un servei professional amb bons resultats i creant vincles que van més enllà de l’àmbit professional.

mia@amiairebcn.com

606 835 667

Barcelona

OFERTA PER A SÒCIES

Oferim un descompte del 15% a totes les sòcies d’ADE Vallès sobre el pressupost.

T’oferim un 15% de descompte en qualsevol projecte que facis amb nosaltres, ja sigui en temes de disseny gràfic, en desenvolupament web o en xxss.

Per a les formacions, oferim també un descompte del 15% tant si son a casa vostra com si son a les formacions que organitzem nosaltres.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting