MARTA PAHISA DUARTE

Titulada en Disseny d’ Interiors, El meu recorregut professional es va iniciar fa 30 anys i el meu projecte com a emprenedora comença al 2006 amb la creació de Wasabis.

Soc una persona curiosa, creativa, detallista, honesta i compromesa amb els projectes en els que participo. Em considero una professional multitasca on he d’ escoltar, imaginar, dibuixar, crear, innovar, promoure, negociar, comunicar, construir, resoldre i compartir.

Em motiva la creació d’espais buscant de forma efectiva el benestar de les persones que hi interactuaran on he tingut la sort de treballar en projectes que m’han donat l’ oportunitat de conèixer molts llocs i a moltes persones que m’han fet créixer professional i personalment.

 

 

WASABIS

Wasabis, és una empresa dedicada al desenvolupament de projectes d’arquitectura, interiorisme i disseny, formada per un equip d’arquitectes i dissenyadors. Donem una alta qualitat tècnica a tots els treballs sense renunciar a la qualitat i expressivitat dels espais projectats. Defensem una arquitectura que combini tradició amb tècnica, funcionalitat amb disseny. Espais amb ànima per viure-hi o treballar-hi que reflecteixin la personalitat dels nostres clients.

Especialistes en interiorisme residencial, comercial i museogràfic.

617 064 716

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting