MERCÈ MARTÍ QUERALT

En l’àmbit empresarial destaca la meva constància i perseverança, així com el compromís, serietat i responsabilitat amb els que assumeixo els nous reptes. El meu càrrec com a Presidenta Executiva d’una empresa d’auditoria requereix també polivalència i versatilitat, el que em serveix per adaptar-me amb rapidesa a les diferents situacions i dificultats.  En el meu temps lliure gaudeixo amb la meva família, viatjant i llegint un bon llibre.

El valor afegit de Kreston Iberaudit, que ens permet destacar en el sector de l’auditoria, és el servei individualitzat, la professionalitat i l’estricte compliment dels controls de qualitat. L’experiència del nostre equip, que treballa sota un control de qualitat comú, garanteix un servei òptim, que és altament valorat pels nostres clients. Treballem per construir una relació més propera amb els clients, comprendre els seus problemes i aplicar els nostres coneixements per oferir-los solucions innovadores.

933 623 123

Barcelona

933 623 123

Barcelona

OFERTA PER A SÒCIES

KRESTON Iberaudit/ PREUS EXCLUSIUS EN SERVEIS D’AUDITORIA I CONSULTORIA

El departament d’auditoria treballa per ajudar a les empreses a consolidar la fiabilitat de la seva informació financera i la divisió de consultoria ofereix un assessorament especialitzat per reforçar la competitivitat empresarial. Kreston Iberaudit ofereix també serveis fiscals i d’outsourcing segons les necessitats de la teva empresa. Serveis d’auditoria i consultoria a preus exclusius per a sòcies d’Ade Vallès.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting