MÒNICA AGUILÓ HERNÁNDEZ

 

En continua evolució i creixement en tots els àmbits, em considero una dona forta i amb afany de superació. Durant més de 20 anys he realitzat tasques d’administrativa, comptabilitat i fiscalitat a la petita i mitjana empresa. Des del 2012 lidero l’assessoria i gestoria Inconsulting Outsourcing. Amb el meu equip, oferim serveis professionals de comptabilitat, laboral, fiscalitat i tasques administratives. Coneixem les mancances de les empreses gràcies a la nostra experiència i utilitzem l’empatia per resoldre les seves necessitats des de la confiança. M’agrada el ioga, la jardineria, la platja i la muntanya. Sóc barcelonina i mare de dues criatures.

La teva gestoria i assessoria de confiança

Ubicada al cor de Barcelona, Inconsulting Outsourcing ofereix serveis de gestió i assessorament comptable, laboral, fiscal, financer, jurídic i mercantil a més de serveis administratius i espai coworking. Garantim resposta immediata gràcies al nostre equip de professionals altament qualificat. Els clients tenen opció d’externalitzar total o parcialment les tasques administratives, perquè, per Inconsulting Outsourcing, cada cas és únic. L’experiència i el tracte personalitzat i proper ens defineix. Apliquem una metodologia pròpia basada en l’assessorament estratègic i responsable que, combinada amb una gestió eficaç i rigorosa, fa que cada client obtingui els millors resultats.

OFERTA PER A SÒCIES

Coworking: el teu despatx al cor de Barcelona

Inconsulting Outsourcing, la teva assessoria i gestoria de confiança, t’ofereix un espai de treball a l’avinguda Portal de l’Àngel de Barcelona.  Amb el servei de coworking, despatxos compartits, disposaràs de taula, cadira, prestatgeria per arxiu a més d’accés a Wi-Fi i a la sala de reunions, en hores convingudes.  L’espai de treball és per equips d’una fins a tres persones. Gaudeix d’un despatx al centre de Barcelona, amb el millor equipament i una excel·lent combinació de transport.

Primera visita gratuïta per a sòcies d’Ade Vallès

Tant si teniu una empresa o activitat en marxa com si heu planejat fer-vos autònomes, els nostres especialistes en empreses i professionals independents atendran els vostres dubtes sense cap compromís en una primera visita gratuïta, exclusiva per a sòcies d’Ade Vallès.

Oferim serveis de facturació, call center, reclamació d’impagats o gestió financera, entre altres, per externalitzar total o parcialment, les tasques administratives;  assessorem en reducció de costos i som assessors i gestors comptables i fiscals. Vine a conèixer la resta de serveis i el nostre espai coworking.

Preu de l’oferta: gratuïta

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting