Mònica Pujadas Garcia

Hola, soc la Mònica!

Després d’una llarga etapa professional treballant en empresa privada i com a Directiva en dues multinacionals, molt ben posicionades a nivell mundial, vaig decidir emprendre una nova etapa com a Consultora i Formadora freelance (2021). Soc una professional compromesa i centrada en assolir objectius.

Soc molt curiosa, treballadora i una estudiant incansable, així que sempre em veuràs realitzant cursos, llegint llibres tècnics o escoltant podcasts.

Soc carismàtica i visc la vida amb grans dosis d’humor.

 

Mònica Pujadas

Consultora:
Col·laboro amb empreses, entitats i associacions creant, modificant i/o establint la seva estratègia empresarial tant a nivell de Comunicació com de Marketing i Vendes.

Formadora:
Acompanyo a professionals amb ànims de millorar o enfortir les seves habilitats Comunicatives, d’imatge, de Lideratge i Directives.

  • Sessions formatives personalitzades amb una perspectiva holística donat que s’inclou contingut de Neurociència, Intel·ligència Emocional i Psicologia Positiva per a fer-les més efectives.
  • Coaching, mètode GROW.
  • Mentoring.

OFERTA PER A SÒCIES

PREUS EXCLUSIUS EN CONSULTORIES I FORMACIONS

Per a totes les sòcies d’ADE Vallès, ofereixo un preu exclusiu tant en Consultories com en Formacions.  Us convido a fer un virtual coffee de 15 minuts per a que ens coneguem i informar-vos o fer qualsevol consulta sobre els meus serveis, sense cap compromís.

Connectem?

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting