Montse Pallise

Un plaer estar amb tots vosaltres per intentar Creixer junt@s, sóc Montse Pallisé, Assessora i Consultora empresarial, Mentora, Coach professional acreditada per la ICF , Química i locutora de ràdio entre els mes hobbies. Crec en els projectes que surten de a dins, perquè transmeten una energia innata i autentica, il·lusionen, apassionen i arriben a l’essència de tothom, moment en el que es pot Créixer sense límits; crec en el donar no esperant res a canvi i m’apassiona fer ho; tothom diu que desprenc una energia positiva capaç de motivar a la gent fent los estar més segurs i feliços.

M’encantaria poder contribuir en aquest mon, fent un món més humà, fent que les empreses, veiessin des de gerència i recursos humans que el principal motor de tot negoci son les persones i que com a tal invertissin en millorar ho; per això em dedico a assessorar los, a acompanyar los, a potenciar certes habilitats que saben que necessiten o que compartim i proposem plegats; treballo des de el lideratge, el poder de decisió, l’alineació dels valors, la gestió del temps, la motivació, la resolució de conflictes, la resiliència, l’assertivitat, la focalització d’objectius, la comunicació, l’actitud, la cultura d’empresa amb pilars sòlids…, com la cohesió pròpia dels equips i les etapes per a aconseguir ho.

Coachdreamer

Tota empresa té una essència, i tota empresa es diferent així que cada cop la línia de treball és única; ho faig des de la certesa de que necessiten aquelles habilitats “soft skills” i amb la seguretat i compromís d’aconseguir ho plegats, des de mentories, a tallers, a sessions o a Team Buildings híbrids amb Coaching.

M’encantarà coneixer te e intentar ajudar, sinergiar o col·laborar, tinc ADN empresarial per més de 30 anys dirigint i gestionat persones en multinacionals i cada dia aprenc per seguir millorant.

De la meva mà aconseguiràs aquella línia de treball, pla d’accions, entrenament amb motivació i apoderament per aconseguir treure li tot el màxim rendiment a la teva empresa, els teus directius o el teu equip, des de la part humana, els resultats ho avalen, els pots veure en les recomanacions de linked in ho avalen.

coachdreamer22@gmail.com

699456238

OFERTA PER A SÒCIES

5% Descompte en Pack Sessions individuals o Team Building

El Pack és de 5 Sessions individuals o 5 Team Buildings (màxim 8 persones/TB) i les condicions de pagament es descriuran en contractar-ho.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting